Έκκληση του δημάρχου Φαρκαδόνας για ορθολογική χρήση του νερού τις ημέρες του καύσωνα Reviewed by Momizat on . Έκκληση  απευθύνει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής, για ορθολογική χρήση του νερού. Ο δήμαρχος καλεί τους δημότες να αποφεύγουν τις σπατάλες σε νερό χρησ Έκκληση  απευθύνει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής, για ορθολογική χρήση του νερού. Ο δήμαρχος καλεί τους δημότες να αποφεύγουν τις σπατάλες σε νερό χρησ Rating: 0

Έκκληση του δημάρχου Φαρκαδόνας για ορθολογική χρήση του νερού τις ημέρες του καύσωνα

Έκκληση του δημάρχου Φαρκαδόνας για ορθολογική χρήση του νερού τις ημέρες του καύσωνα

Έκκληση  απευθύνει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής, για ορθολογική χρήση του νερού. Ο δήμαρχος καλεί τους δημότες να αποφεύγουν τις σπατάλες σε νερό χρησιμοποιώντας ειδικά τις ώρες αιχμής το νερό με εγκράτεια. Καλεί τους δημότες να χρησιμοποιούν το νερό ειδικά τις ώρες της ημέρας για τις ατομικές και οικιακές ανάγκες αποφεύγοντας το πότισμα μεγάλων κήπων για τους οποίους καταναλώνονται σε όλο το Δήμο εκατοντάδες κυβικά νερού.

Ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο οφείλουμε και πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να μην μείνουν οι κοινότητες μας χωρίς νερό, αναφέρει μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή