"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Έκλεισε συμφωνία στα 1,20 ευρώ το κιλό στο πρόβειο και στα 78 λεπτά το γίδινο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη συμφωνία έκλεισε για το πρόβειο γάλα που έφτασε στα 1,20 ευρώ το κιλό. Αντίστοιχα το γιδινό πήγε στα 78 λεπτά το κιλό.

Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) Νίκος Παλάσκας, «μετά από τόσο καιρό η τιμή αυτή δίνει την αξία που έχει τόσο ανάγκη ο παραγωγός αιγοπρόβειου γάλακτος».

Από την πλευρά του ο κ. Τάσος Αντωνίου, πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Βοσκός» Λιβαδίου στην Ελασσόνα, δήλωσε στον ΑγροΤύπο ότι «έγινε μια καλή συμφωνία που θα βοηθήσει τους κτηνοτρόφους λόγω και της άσχημης συγκυρίας με τις υψηλές τιμές των ζωοτροφών. Αυτή την εποχή δεν υπάρχουν μεγάλες ποσότητες γάλακτος και εκτιμώ ότι αυτές οι τιμές θα παγιωθούν στην αγορά».   

Ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Φάρμες» Λιβαδίου στην Ελασσόνα κ. Ντίνος Τσανούσας, τόνισε στον ΑγροΤύπο ότι είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την συμφωνία που κάναμε με την εταιρεία Κολιός. Συμφωνήσαμε τιμή παραγωγού στα 1,20 ευρώ το κιλό για το πρόβειο γάλα και στα 78 λεπτά το κιλό για το γιδινό. Με την εταιρεία Κολιός συνεργαζόμαστε 14 ολόκληρα χρόνια»   Παϊσιάδης Σταύρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης