Έκλεψαν όχημα και του έβαλαν φωτιά στα Φάρσαλα! Reviewed by Momizat on . Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έκλεψαν και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά αυτοκίνητο στην θέση «Βοιδολίβαδο» στα Φάρσαλα. Ειδικότερα, λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματ Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έκλεψαν και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά αυτοκίνητο στην θέση «Βοιδολίβαδο» στα Φάρσαλα. Ειδικότερα, λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματ Rating: 0

Έκλεψαν όχημα και του έβαλαν φωτιά στα Φάρσαλα!

Έκλεψαν όχημα και του έβαλαν φωτιά στα Φάρσαλα!

Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έκλεψαν και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά αυτοκίνητο στην θέση «Βοιδολίβαδο» στα Φάρσαλα.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματα της Πέμπτης το πυροσβεστικό κλιμάκιο δέχθηκε κλήση για φωτιά σε αυτοκίνητο στην θέση «Βοιδολίβαδο», στα Φάρσαλα, κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της πόλης, αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες του Α.Τ. και του πυροσβεστικού κλιμακίου Φαρσάλων.

Όπως προέκυψε, από την αστυνομική έρευνα το αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA Starlet, είχε ηλικία 30 ετών, και εκλάπη λίγες ώρες νωρίτερα κοντά στις εργατικές κατοικίες Φαρσάλων, με στόχο όπως όλα δείχνουν οι δράστες να το χρησιμοποιήσουν για κάποια κακόβουλη πράξη, όμως για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το έβαλαν φωτιά προφανώς για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Α.Τ. Φαρσάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή