Έκλεψαν 17 αρνιά και συνελήφθησαν Reviewed by Momizat on . Φως σε μία περίπτωση ζωοκλοπής σε περιοχή των Τρικάλων , κατάφεραν να ρίξουν μετά από έρευνα οι αστυνομικοί της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής . Δύο αδέρφια έκλ Φως σε μία περίπτωση ζωοκλοπής σε περιοχή των Τρικάλων , κατάφεραν να ρίξουν μετά από έρευνα οι αστυνομικοί της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής . Δύο αδέρφια έκλ Rating: 0

Έκλεψαν 17 αρνιά και συνελήφθησαν

arnia

Φως σε μία περίπτωση ζωοκλοπής σε περιοχή των Τρικάλων , κατάφεραν να ρίξουν μετά από έρευνα οι αστυνομικοί της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής . Δύο αδέρφια έκλεψαν δεκαεπτά αρνιά και σύμφωνα με την Αστυνομία :
Συνελήφθησαν, χθες (29-03-2015) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, δύο αδέρφια ηλικίας 38 και 39 ετών, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (28-03-2015) αφαίρεσαν από δύο ποιμνιοστάσια της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων συνολικά δεκαεπτά ερίφια. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε ποιμνιοστάσιο των συλληφθέντων βρέθηκαν οκτώ από τα αφαιρεθέντα ερίφια, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή