Έκοψαν πίτα στο ΓΕΩΤΕΕ Reviewed by Momizat on . Από το Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στο πλαίσιο της 1ης/2015 συνεδρίασης των μελών της Διοικούσας Επ Από το Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στο πλαίσιο της 1ης/2015 συνεδρίασης των μελών της Διοικούσας Επ Rating: 0

Έκοψαν πίτα στο ΓΕΩΤΕΕ

Έκοψαν πίτα στο ΓΕΩΤΕΕ

Από το Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στο πλαίσιο της 1ης/2015 συνεδρίασης των μελών της Διοικούσας Επιτροπής στα γραφεία του Παραρτήματος (Καψούρη 4, Λάρισα ) πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Παρόντες από τη Δ.Ε. ήταν ο πρόεδρος Κων. Καλόγηρος, ο αντιπρόεδρος Σωτ. Βαλκανιώτης (από τα Τρίκαλα), ο Γενικός Γραμματέας Κων. Γρουσόπουλος, ο οργανωτικός γραμματέας Δημ. Αμπελουργός , ο ταμίας Δημ. Ντάκης, τα μέλη Νικ. Παπαβασιλείου και Γεωργ. Κωσταρόπουλος και η προϊσταμένη του Αυτοτελούς Γραφείου Διοίκησης και Προβολής του Παραρτήματος Ευδ. Παπακρίβου.

Τυχερός αναδείχθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. Κωνσταντίνος Γρουσόπουλος – Δασολόγος με αναμνηστικό του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Κ.Ε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή