Έκοψαν πίτα στο Χρονίων Παθήσεων Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτη 18 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των περιθαλπομένων και των Εργαζομένων του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων (Θεραπ Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτη 18 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των περιθαλπομένων και των Εργαζομένων του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων (Θεραπ Rating: 0

Έκοψαν πίτα στο Χρονίων Παθήσεων

Έκοψαν πίτα στο Χρονίων Παθήσεων

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτη 18 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των περιθαλπομένων και των Εργαζομένων του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων (Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, πάτερ Δημήτριος Ζιώγας, ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Χρ. Σιμορέλης, μέλη του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας, συγγενείς περιθαλπομένων και φίλοι του Θεραπευτηρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  η ορχήστρα του κ. Γιώργου Μεγαρχιώτη  και οι μουσικοί Χρήστος Βοβίνας και Νίκος Τσιμπίδας, οι οποίοι αφιλοκερδώς προσέφεραν στους παρευρισκόμενους στιγμές χαράς και κεφιού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή