"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Έκοψε την πίτα η Συνεταιριστική Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

 

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε  στον πολυχώρο «THESSALIS», στα Τρίκαλα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Το παρόν έδωσαν  ο Πρόεδρος κ. Λάππας Αναστάσιος, μέλη του ΔΣ, τα Στελέχη της Τράπεζας,  καθώς και όλο το ανθρώπινο δυναμικό με τις οικογένειες τους.

Ο πρόεδρος, κ. Λάππας, στην ομιλία του έκανε ένα μικρό απολογισμό της δράσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας για το 2016, τονίζοντας πως ήταν μια θετική χρονιά για την Τράπεζα στην οποία αυξήθηκαν οι καταθέσεις κατά 3%, τα εποπτικά της κεφάλαια κατά 4,15 εκ. € με την επιτυχημένη έκδοση του ομολόγου ενώ συνέχισε να διοχετεύει προς τις επιχειρήσεις όση ρευστότητα αντλεί από τη Θεσσαλική Κοινωνία. Επιπλέον δε τα κέρδη προ φόρων & έκτακτων προβλέψεων αναμένονται να κυμανθούν στα 1,2 εκ. €, εντός του πλαισίου των εγκρίσεων του Προϋπολογισμού.

Επισήμανε πως οι Θεσσαλοί εμπιστεύονται και στηρίζουν μια τράπεζα για όλη τη Θεσσαλία και υπογράμμισε ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας θα συνεχίσει να παρέχει στήριξη στις Θεσσαλικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Τέλος συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη και το προσωπικό της Τράπεζας για τη συνεχή και αποτελεσματική προσπάθεια τους και τόνισε πως «όσο η ομάδα Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Διοίκηση – Στελέχη – Ανθρώπινο Δυναμικό) έχει συνεκτική & συνετή λειτουργία και δράση, δεν θα υπάρχει γι’ αυτή κανένας μη πραγματοποιήσιμος στόχος».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης