Έκοψε την πίτα της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Tα μέλη και οι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα «ΘΡΑΚΑ» στα Μ.Καλύβια Τρικάλων και διασκέδασαν όλοι μαζ Tα μέλη και οι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα «ΘΡΑΚΑ» στα Μ.Καλύβια Τρικάλων και διασκέδασαν όλοι μαζ Rating: 0

Έκοψε την πίτα της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων

Έκοψε την πίτα της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων

Tα μέλη και οι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα «ΘΡΑΚΑ» στα Μ.Καλύβια Τρικάλων και διασκέδασαν όλοι μαζί, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Κοσμάς Αποστολίδης αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις του συλλόγου του περασμένου έτους.

Efksinos Lesxi (5)

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν χορεύοντας ποντιακά, υπό τους ήχους της λύρας του Κωνσταντίνου Κουλούμογλου και του νταουλιού του Θοδωρή Γενετίδη.

Efksinos Lesxi (10)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων κ. Σοφία Αλεστά, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων κ. Μιχάλης Λάππας, ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής της Ν.Δ. Τρικάλων κ. Βασίλης Κρανιάς και ο τομεάρχης υγείας της Ν.Δ. Τρικάλων κ. Ηλίας Τσιαούσης. Επίσης, παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Πολιτιστικού συλλόγου Μεγαλοχωρίου, του Πολιτιστικού συλλόγου των απανταχού Ορθοβουνιωτών Καλαμπάκας, του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού συλλόγου Σωτήρας Τρικάλων, της Ένωσης Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Λάρισας «Οι Ακρίτες» και του συλλόγου Κρητών Ν. Τρικάλων «ο Ψηλορείτης».

Το δώρο για την τυχερή που κέρδισε το φλουρί, μας το προσέφερε το κοσμηματοπωλείο της Ελίνας Μυστακίδη, στη Λαρίσης 1, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή της στήριξη στο σύλλογο μας.

Efksinos Lesxi (1)

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλο τον κόσμο Υείαν και Ευλο(γ)ίαν
Πάντα και του Χρόνου!

Για το ΔΣ

    Ο Πρόεδρος                                            Η Γραμματέας

       Κοσμάς Αποστολίδης                                  Νόπη Παπαδοπούλου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή