Έκρηξη σε Κολέγιο στην Κριμαία: Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες Reviewed by Momizat on . Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Κριμαίας μετά την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 (ώρα Ελλάδος), σε τεχνικό Κολλέγιο στην πόλη - λιμάνι Κερτς. Σύμφων Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Κριμαίας μετά την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 (ώρα Ελλάδος), σε τεχνικό Κολλέγιο στην πόλη - λιμάνι Κερτς. Σύμφων Rating: 0

Έκρηξη σε Κολέγιο στην Κριμαία: Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

Έκρηξη σε Κολέγιο στην Κριμαία: Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Κριμαίας μετά την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 (ώρα Ελλάδος), σε τεχνικό Κολλέγιο στην πόλη – λιμάνι Κερτς.

Σύμφωνα με το Reuters, δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες έχουν τραυματιστεί.

Το πρακτορείο RIA ανέφερε πως το συμβάν οφείλεται σε έκρηξη αερίου. Περίπου 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανέφερε το πρακτορείο επικαλούμενο τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η σχολή παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση σε έφηβους μαθητές.

Η Ρωσία προσάρτησε το 2014 την περιοχή της Κριμαίας από την Ουκρανία προκαλώντας διεθνή κατακραυγή και κυρώσεις σε βάρος της από τις ΗΠΑ. Η Κερτς είναι το σημείο της χερσονήσου όπου καταλήγει μια γέφυρα που ενώνει την Κριμαία με τη Ρωσία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εγκαινίασε την γέφυρα για την οδική κυκλοφορία τον Μάιο φέτος, διασχίζοντάς την στο τιμόνι ενός φορτηγού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή