Έκρηξη σε ATM στη Νίκαια Λάρισας – “σήκωσαν” ποσό μεγαλύτερο των 35.000 ευρώ Reviewed by Momizat on . Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα (20/7) τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 5 το πρωί, σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης ATM στη Νίκαια της Λάρισας. Η έκρηξη αναστάτωσε τους περί Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα (20/7) τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 5 το πρωί, σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης ATM στη Νίκαια της Λάρισας. Η έκρηξη αναστάτωσε τους περί Rating: 0

Έκρηξη σε ATM στη Νίκαια Λάρισας – “σήκωσαν” ποσό μεγαλύτερο των 35.000 ευρώ

Έκρηξη σε ATM στη Νίκαια Λάρισας – “σήκωσαν” ποσό μεγαλύτερο των 35.000 ευρώ

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα (20/7) τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 5 το πρωί, σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης ATM στη Νίκαια της Λάρισας.

Η έκρηξη αναστάτωσε τους περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές. Από την έκρηξη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, μόνο εκτεταμένες υλικές ζημιές στον χώρο όπου βρισκόταν το ATM.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες ασφαλείς πληροφορίες άγνωστοι διέρρηξαν το ATM, που βρίσκεται στον χώρο όπου στεγάζεται ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νίκαιας και δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, “σηκώνοντας” ποσό μεγαλύτερο των 35.000 ευρώ. Οι δράστες, που αναζητούνται από την ΕΛΑΣ, διέφυγαν ΜΕ ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της περιοχής βρέθηκε εγκατελλειμένο και καμμένο στο χωριό Άγιοι Ανάργυροι.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή