"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

«Έκρηξη» του Περιφερειάρχη Ηπείρου για τις ανεμογεννήτριες..

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νέα έκρηξη του Περιφερειάρχη Ηπείρου για τις ανεμογεννήτριες.. Τα βέλη επικεντρώθηκαν σε υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Περιβάλλοντος με αφορμή τα αιολικά πάρκα που είχαν χωροθετηθεί στην περιοχή του Ζαγορίου.

Της τοποθέτησης του Περιφερειάρχη είχε προηγηθεί αυτή της βουλευτή Ιωαννίνων Μερόπης Τζούφη κατά την εκδήλωση που έγινε στο Τσεπέλοβο για την ένταξη του Ζαγορίου στην Unesco.

Η κ. Τζούφη είχε αναφέρει ότι ασύμβατες χρήσεις δεν βοηθούν την περιοχή κάνοντας ειδική μνεία στα αιολικά ερήμην της τοπικής κοινωνίας.

«Εάν δεν ήταν κάποιοι κάτοικοι του Ζαγορίου για να φτάσουμε στην κεντρική κυβέρνηση και να αποσπάσουμε την δέσμευση πως θα καταστρέφουμε κάποιες δραστηριότητες για να φτιάξουμε κάποιες άλλες θα είχαμε ήδη ανεμογεννήτριες στην περιοχή» ανέφερε ο Περιφερειάρχης στην τοποθέτησή του.

Και συνέχισε σε υψηλούς τόνους αναφέροντας πως «όταν το προσωπικό των γενικών διευθύνσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος παίζει, αυτά θα συμβαίνουν».

Υποστήριξε για μία ακόμη φορά ότι αιολικά πάρκα θα πρέπει να λειτουργήσουν μόνο εκεί που δεν ενοχλούν το φυσικό και το οικιστικό τοπίο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης