Έκρυθμη η κατάσταση σε σχολεία της Λάρισας για το Μακεδονικό Reviewed by Momizat on . Το κλίμα πόλωσης και διχασμού που καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας δυστυχώς μεταφέρεται και στο έδαφος της εκπαίδε Το κλίμα πόλωσης και διχασμού που καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας δυστυχώς μεταφέρεται και στο έδαφος της εκπαίδε Rating: 0

Έκρυθμη η κατάσταση σε σχολεία της Λάρισας για το Μακεδονικό

Έκρυθμη η κατάσταση σε σχολεία της Λάρισας για το Μακεδονικό

Το κλίμα πόλωσης και διχασμού που καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας δυστυχώς μεταφέρεται και στο έδαφος της εκπαίδευσης στα σχολεία, εκεί όπου μαθητές έφθασαν να διαπληκτίζονται για εθνικά θέματα!

Η πρωτοβουλία σε πανελλαδικό επίπεδο, μαθητών να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη «Συμφωνία των Πρεσπών», έχει δυναμιτίσει το κλίμα σε αρκετά σχολεία. Σε ένα εξ’ αυτών στη Λάρισα από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τουλάχιστον δύο μαθητές φέρεται να καυγάδισαν το πρωί της Τετάρτης για το εάν πρέπει να διανέμονται φυλλάδια από εκπροσώπους νεολαίας κοινοβουλευτικού κόμματος έξω από την είσοδο του σχολείου!

Πριν ο καυγάς φύγει εκτός ελέγχου οι εκπαιδευτικοί ανακάλεσαν στην τάξη τους μαθητές. Αυτή τη φορά, η ένταση εκτονώθηκε χωρίς η κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή