Έκτακτη Γενική Συνέλευση Δασκάλων και Νηπιαγωγών Reviewed by Momizat on .     Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  5  Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ., στο 10ο Δημοτι     Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  5  Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ., στο 10ο Δημοτι Rating: 0

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Έκτακτη Γενική Συνέλευση  Δασκάλων και  Νηπιαγωγών

 

 

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  5  Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ., στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα παρευρεθούν οι: Πρόεδρος της ΔΟΕ Θανάσης Κικινής και ο Προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Πάιδας.

Τα θέματα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι:

  1. Απόσυρση της Κυβερνητικής τροπολογίας «Γεροβασίλη» για την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
  2. Συγχωνεύσεις – Καταργήσεις.
  3. Συζήτηση και προτάσεις για τρόπους κινητοποίησης του κλάδου (συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, παραστάσεις διαμαρτυρίας, στάσεις εργασίας, απεργιακές κινητοποιήσεις), που θα προταθούν στην Ολομέλεια των Προέδρων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

 

                               Για το Δ.Σ.                                    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ               Τρικάλης Χρήστος                                                Ιωάννα Καρατζούνη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή