Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Από τον καύσωνα… στις καταιγίδες Reviewed by Momizat on . Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας από αύριο, Τετάρτη, και έως την Παρασκευή σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδω Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας από αύριο, Τετάρτη, και έως την Παρασκευή σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδω Rating: 0

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Από τον καύσωνα… στις καταιγίδες

OMPRELA

Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας από αύριο, Τετάρτη, και έως την Παρασκευή σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά:

1. Αύριο, Τετάρτη από το απόγευμα ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία, την Θράκη και την Ήπειρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

2. Την Πέμπτη, οι βροχές και οι καταιγίδες που θα σημειώνονται στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά, το Κεντρικο και Βόρειο Αιγαίο θα είναι κατά τοπους ισχυρές και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα πέσει χαλάζι.

3.Την Παρασκευή, ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους κυρίως στην Μακεδονία, τη Θράκη, την Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου αλλά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή