Έκτακτο Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ τη Δευτέρα 26 Μαΐου Reviewed by Momizat on . Μετά από κύκλο συνελεύσεων σε σχολεία, η ομοσπονδία ιδιωτικών εκπαιδευτικών - λειτουργών Ελλάδας, ανακοίνωσε πως: "Όπως είχαμε ενημερώσει, με την προηγούμενη απ Μετά από κύκλο συνελεύσεων σε σχολεία, η ομοσπονδία ιδιωτικών εκπαιδευτικών - λειτουργών Ελλάδας, ανακοίνωσε πως: "Όπως είχαμε ενημερώσει, με την προηγούμενη απ Rating: 0

Έκτακτο Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ τη Δευτέρα 26 Μαΐου

Έκτακτο Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ τη Δευτέρα 26 Μαΐου

Μετά από κύκλο συνελεύσεων σε σχολεία, η ομοσπονδία ιδιωτικών εκπαιδευτικών – λειτουργών Ελλάδας, ανακοίνωσε πως: “Όπως είχαμε ενημερώσει, με την προηγούμενη απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας καθορίστηκε νέο συμβούλιο για τη Δευτέρα, 26/5, και ώρα 1 μ.μ. με αντικείμενο τη χάραξη πορείας του κλάδου.

Σύμφωνα με την προηγούμενη  απόφαση, η Ομοσπονδία τα διήμερο 21 και 22 Μάη σε συνελεύσεις εκπαιδευτικών θα συγκέντρωνε απόψεις από όσο το δυνατόν περισσότερα ιδιωτικά Γυμνάσια και Λύκεια σχετικά με τη συμμετοχή μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την πορεία του κλάδου μετά τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις. Το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ θα πάρει τις αποφάσεις του στηριγμένο σε μεγάλο βαθμό στις απόψεις των συναδέλφων.

Η συγκέντρωση απόψεων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πολλές συνελεύσεις εκπαιδευτικών από ιδιωτικά σχολεία όλης της χώρας έχουν αποστείλει σειρά προτάσεων και ιδεών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της κωδικοποίησης για να παρουσιαστούν στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι βαθιά δημοκρατική, ότι αναβαθμίζει το διάλογο ανάμεσα στην Ομοσπονδία και στους συναδέλφους, δίνοντας τη δυνατότητα στην ΟΙΕΛΕ να αφουγκραστεί πιο καθαρά τις αντιλήψεις και τις αγωνίες στον κλάδο μας. Οι συνάδελφοι που ακόμη δεν έχουν αποστείλει τις απόψεις τους, μπορούν μέχρι και αύριο.
Μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ τη Δευτέρα θα εκδοθεί ανακοίνωση με τις αποφάσεις”.

Πηγή: ertopen.com

Αφήστε το σχόλιο σας