Έλληνας γιατρός που εμβολιάστηκε στις ΗΠΑ: Πώς το βίωσε – Τι λέει για παρενέργειες Reviewed by Momizat on . «Νιώθω μια χαρά, δεν είχα παρενέργειες» λέει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Τζαχανης, αναπληρωτής καθηγητής  Ογκολογίας Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Καλιφόρνια  Έλληνας «Νιώθω μια χαρά, δεν είχα παρενέργειες» λέει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Τζαχανης, αναπληρωτής καθηγητής  Ογκολογίας Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Καλιφόρνια  Έλληνας Rating: 0

Έλληνας γιατρός που εμβολιάστηκε στις ΗΠΑ: Πώς το βίωσε – Τι λέει για παρενέργειες

Έλληνας γιατρός που εμβολιάστηκε στις ΗΠΑ: Πώς το βίωσε – Τι λέει για παρενέργειες

«Νιώθω μια χαρά, δεν είχα παρενέργειες» λέει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Τζαχανης, αναπληρωτής καθηγητής  Ογκολογίας Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Καλιφόρνια  Έλληνας γιατρός στις ΗΠΑ μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε «την Τετάρτη έκανα  το εμβόλιο. Δούλεψα κανονικά την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Γυμνάστηκα. Ίσως έναν ελάχιστο πόνο στο μπράτσο ένιωσα λίγες ώρες μετά το οποίο το εξέλαβα σας καλό σημείο ότι το ανοσοποιητικό μου άρχισε να αντιδρά. Την στιγμή του εμβολιασμού δεν το ένιωσα καν γιατί είναι και μικρή η βελόνα». 

Παράλληλα, σημείωσε πως είναι λογικό να υπάρχει επιφυλακτικότητα αλλα ότι θα επικρατήσει τελικά η λογική καθώς το εμβόλιο είναι η λύση ενώ ερωτηθείς για την στάση των Αμερικανών υπογράμμισε πως στην Αμερική υπάρχουν αρκετοί που είναι δύσπιστοι. Ωστόσο από τότε που ξεκίνησε ο εμβολιασμός και βλέπουν ότι δεν υπάρχει παρενέργειες έχουν αλλάξει.  
 

Πηγή: skai.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή