Έλληνα δες την πείνα του Τούρκου, για να ξεχάσεις τη δική σου φτωχοποίηση..! Reviewed by Momizat on . Κώστας Κουτσονάσιος. "Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό"(Αβραάμ Λίνκολν-πρόεδρος των ΗΠΑ). Τη παρ Κώστας Κουτσονάσιος. "Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό"(Αβραάμ Λίνκολν-πρόεδρος των ΗΠΑ). Τη παρ Rating: 0

Έλληνα δες την πείνα του Τούρκου, για να ξεχάσεις τη δική σου φτωχοποίηση..!

Έλληνα δες την πείνα του Τούρκου, για να ξεχάσεις τη δική σου φτωχοποίηση..!

Κώστας Κουτσονάσιος.

“Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό”(Αβραάμ Λίνκολν-πρόεδρος των ΗΠΑ).

Τη παραπάνω ρήση του Αμερικανού πολιτικού θυμήθηκα, παρακολουθώντας τα εγχώρια ΜΜΕ να μεταδίδουν καθημερινά εικόνες εξαθλίωσης Τούρκων πολιτών, στην ουρά για φθηνό ψωμί.

Η κυβέρνηση μέσω του προπαγανδιστικού της μηχανισμού , αντί να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του ενεργειακού Αρμαγεδώνα που βιώνουμε, το πληθωρισμό που καλπάζει και τη φτωχοποίηση των πολιτών που έρχεται, προβάλλει κατά συρροή εικόνες από τη πρόσκαιρη οικονομική κρίση στη γείτονα.

“Η ακρίβεια ρίχνει κυβερνήσεις” έλεγαν πάντα οι παλαιοί κοινοβουλευτικοί κι αυτό φαίνεται ότι δεν το ενστερνίζονται σήμερα οι κυβερνώντες που πιστεύουν αφελώς, ότι θα ξεπεράσουν κι αυτό το σκόπελο με τη αμέριστη συμπαράσταση των αργυρώνητων Media.

Η πολιτική ιστορία αγαπητοί μου όμως διεθνώς και στη χώρα μας, άλλα διδάσκει..

Σχόλια (1)

  • Αλήθειες

    Αλήθεια είναι όλα αυτά. Συγχαίρω τον συντάκτη του άρθρου για την ανεξαρτησία γνώμης που τον διέπει. Εάν ήταν όλοι έτσι, στο πολιτικό σκηνικό και στο δημοσιογραφικό τομέα και ευδοκιμούσε η αλήθεια και όχι τα κομματόσκυλα, άλλη θα ήταν η μοίρα της χώρας μας…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή