"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Έναντι εισιτηρίου τελικά το πάρκινγκ απέναντι από τον «Μύλο των Ξωτικών»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έναντι εισιτηρίου θα λειτουργεί στο φετινό «Μύλο των Ξωτικών» ο υπαίθριος χώρος πάρκινγκ που παραχωρούνταν ως τώρα δωρεάν από τον ιδιοκτήτη στο Δήμο Τρικκαίων για να εξυπηρετούνται οι οδηγοί που επισκέπτονταν το χριστουγεννιάτικο πάρκο, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 του διευθύνοντος συμβούλου του e-Τrikala Οδυσσέα Ράπτη.

«Από φέτος θα υπάρξει χρέωση στο υπαίθριο παρκινγκ απέναντι από το χώρο του Μύλου. Είναι ένα οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί κάποιες προηγούμενες χρονιές δωρεάν για χρήση των επισκεπτών, όμως από φέτος γίνανε και πολλά έργα υποδομής, όπως τουαλέτες, υπάλληλοι υποδοχής και σέρβις. Θα υπάρχει μεγαλύτερη τάξη και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Αυτό που ζήτησα εγώ από τον ιδιοκτήτη είναι να είναι όσο γίνεται πιο χαμηλό το αντίτιμο έστω για την πρώτη χρονιά, ώστε να περαστεί πιο εύκολα στους επισκέπτες» τόνισε ο κ. Ράπτης.

Ο κ. Ράπτης γνωστοποίησε ότι ήταν αδύνατον να υπάρξει μια τέτοια επένδυση, «καθώς ήδη πληρώσαμε πολλά χρήματα για την αποκατάσταση των ζημιών στο νησάκι. Μέχρι κι από τα πιθανά κέρδη ‘χρησιμοποιήσαμε’ κεφάλαια, ώστε να καταφέρουμε να λειτουργήσουμε τον Μύλο φέτος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης