Έναρξη προετοιμασίας γυναικείας ΑΟ Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.Στην επίσημη «πρώτη» συμμετείχαν 18 αθλήτριές (και μια υπό δοκιμή) ενώ τις επ Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.Στην επίσημη «πρώτη» συμμετείχαν 18 αθλήτριές (και μια υπό δοκιμή) ενώ τις επ Rating: 0

Έναρξη προετοιμασίας γυναικείας ΑΟ Τρίκαλα

Έναρξη προετοιμασίας γυναικείας ΑΟ Τρίκαλα

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.Στην επίσημη «πρώτη» συμμετείχαν 18 αθλήτριές (και μια υπό δοκιμή) ενώ τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν και τα υπόλοιπα κορίτσια που είχαν άδεια απο τον προπονητή μας.Την Δευτέρα θα γίνουν τα εργομετρικά τεστ στο ΤΕΦΑΑ.


Εκτός απο τα μέλη της διοίκησης το «παρών» έδωσαν φίλοι της ομάδας και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου κ.Άκης Αναστασίου.
Θελουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τρικκαιων για την παραχώρηση του γηπέδου του Λογγακίου(αφού στην Κρηνιτσα εκτελούνται έργα ανακατασκευής του χορτοτάπητα),καθώς και την ΠΑΕ ΑΟ Τρικαλα για την συνεργασία της στην κοινή χρήση του γηπέδου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή