Έναρξη τη Δευτέρα για τον ΑΟΤ Reviewed by Momizat on . Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ξεκινά στις 14 του Σεπτέμβρη και μέχρι τότε οι κυανέρυθροι θα πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν και κυρίως για να εμφανίσουν μια άκ Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ξεκινά στις 14 του Σεπτέμβρη και μέχρι τότε οι κυανέρυθροι θα πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν και κυρίως για να εμφανίσουν μια άκ Rating: 0

Έναρξη τη Δευτέρα για τον ΑΟΤ

Έναρξη τη Δευτέρα για τον ΑΟΤ

Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ξεκινά στις 14 του Σεπτέμβρη και μέχρι τότε οι κυανέρυθροι θα πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν και κυρίως για να εμφανίσουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Το …τρέξιμο για τον Βασίλη Γκούμπλια και τους παίκτες του ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα ( 4η Αυγούστου) όταν και θα δοθεί το πρωτη ραντεβού στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας. Μέχρι τότε βέβαια ίσως και να μην έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας , αλλά …εκφράζεται αισιοδοξία πως οι περισσότεροι παίκτες θα δώσουν το «παρών» στο ραντεβού της εκκίνησης.

 

Η αρχή θα γίνει από το Δημοτικό Στάδιο της πόλης που αποτελεί την φυσική έδρα και το σπίτι της ομάδας στην 51χρονη αγωνιστική της πορεία. Ωστόσο μεγάλο μέρος των προπονήσεων προετοιμασίας θα γίνει στο γήπεδο Λογγακίου το οποίο παραχωρήθηκε προς χρήση στη διοίκηση του σωματείου και ήδη έχουν γίνει σ’ αυτό αρκετές παρεμβάσεις.

Πηγή: sportrikala.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή