Ένας ακόμη διεθνής φοιτητής θα κάνει το διδακτορικό του στο ΤΕΦΑΑ Reviewed by Momizat on .   Ένας ακόμα φοιτητής από το εξωτερικό επέλεξε το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τον ανώτατο κύκλο σπουδών του. Πρόκειται για τον Julian Fritsch, 25 ετών   Ένας ακόμα φοιτητής από το εξωτερικό επέλεξε το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τον ανώτατο κύκλο σπουδών του. Πρόκειται για τον Julian Fritsch, 25 ετών Rating: 0

Ένας ακόμη διεθνής φοιτητής θα κάνει το διδακτορικό του στο ΤΕΦΑΑ

Ένας ακόμη διεθνής φοιτητής θα κάνει το διδακτορικό του στο ΤΕΦΑΑ

 

Ένας ακόμα φοιτητής από το εξωτερικό επέλεξε το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τον ανώτατο κύκλο σπουδών του. Πρόκειται για τον Julian Fritsch, 25 ετών, ο οποίος γεννήθηκε στο CastropRauxel της Γερμανίας και σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Μπόχουμ. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Julian ζει στα Τρίκαλα όπου πραγματοποίησε με επιτυχία τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο «European Masters in Sport and Exercise Psychology» το οποίο συνδιοργανώνει το τοπικό ΤΕΦΑΑ μαζί με άλλα 9 πανεπιστήμια του εξωτερικού. Από τον Οκτώβριο 2015 θα είναι υποψήφιος διδάκτορας στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού υπό την επίβλεψη του Αν. Καθηγητή Δρ Αντώνη Χατζηγεωργιάδη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο News Letter της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών, ο Julian αναφέρει: “Νομίζω ότι η απόφασή μου να κάνω το διδακτορικό μου στην Ελλάδα και στο Πανεπιστήμιο (Θεσσαλίας) ήταν σωστή. Είμαι εντυπωσιασμένος με τους καθηγητές μου και την άριστη εξειδίκευσή τους σε σχέση με τα διεθνή πρότυπα, καθώς και με την μεγάλη ακαδημαϊκή ανεξαρτησία την οποία προσφέρουν. Επιπλέον, είναι πάντα διαθέσιμοι ώστε να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί τους για καθοδήγηση και επίλυση προβλημάτων ανά πάσα στιγμή. Η γενική συνεργατική ατμόσφαιρα στο πανεπιστήμιο τη βρίσκω εντυπωσιακή. Τέλος, η προσωπική σχέση που έχω αναπτύξει με τους καθηγητές μου αλλά και με την διοίκηση του ΤΕΦΑΑ είναι κάτι που δεν το γνώριζα από τις σπουδές μου στη Γερμανία.”

Φωτό : Από αριστερά είναι ο Αν. Καθηγητής Δρ Αντώνης Χατζηγεωργιάδης με τον φοιτητή Julian Fritsch την ημέρα της ορκωμοσίας του τελευταίου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή