Ένας αντιδήμαρχος “παλληκάρι” Reviewed by Momizat on . Πολύ καλή δουλειά φαίνεται πως γίνεται από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νίκο Σακκά, στον ευαίσθητο τούτες τις ημέρες τομέα της Πρόνοιας των ευαίσθητων Πολύ καλή δουλειά φαίνεται πως γίνεται από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νίκο Σακκά, στον ευαίσθητο τούτες τις ημέρες τομέα της Πρόνοιας των ευαίσθητων Rating: 0

Ένας αντιδήμαρχος “παλληκάρι”

Ένας αντιδήμαρχος “παλληκάρι”

Πολύ καλή δουλειά φαίνεται πως γίνεται από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νίκο Σακκά, στον ευαίσθητο τούτες τις ημέρες τομέα της Πρόνοιας των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στο Δήμο Τρικκαίων.

Η οργάνωση και ο συντονισμός των αρμόδιων δομών κρίνεται αρκετά ικανοποιητικός, δεδομένου των δυσχερειών που παρουσιάστηκαν λόγω της πανδημίας αλλά και των περιορισμένων πόρων που διαθέτει η πολιτεία στους Δήμους για συγκεκριμένες δράσεις.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα αποτελεσματικός όπως αποδεικνύεται από την μέχρι τώρα πορεία του στην αυτοδιοίκηση, αποτελεί ίσως ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του Δημήτρη Παπαστεργίου ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Βέβαια καλά είναι σε ανάλογες περιπτώσεις η κριτική και η αποτίμηση του έργου να γίνεται με το πέρας της θητείας του κάθε αυτοδιοικητικού, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το ως τώρα δείγμα γραφής του κ. Σακκά είναι αρκετά ενθαρρυντικό.

Κώστας Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή