Ένας αξιόλογος, δυναμικός συμπολίτης μας υποψήφιος με το ΚΚΕ Reviewed by Momizat on . Υπάρχουν πραγματικά αξιόλογοι συμπολίτες μας με όραμα , δυναμική , πετυχημένη κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή που μπορούν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας Υπάρχουν πραγματικά αξιόλογοι συμπολίτες μας με όραμα , δυναμική , πετυχημένη κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή που μπορούν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας Rating: 0

Ένας αξιόλογος, δυναμικός συμπολίτης μας υποψήφιος με το ΚΚΕ

000000000000000000000000000000000000
Υπάρχουν πραγματικά αξιόλογοι συμπολίτες μας με όραμα , δυναμική , πετυχημένη κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή που μπορούν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας.
Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της ημέρας η ανακοίνωση της συμμετοχής του Λάμπρου Ντουρλιού στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ . Μηχανολόγος Μηχανικός στο επάγγελμα , με κίνητρο την ανιδιοτελή προσφορά ο Λάμπρος Ντουρλιός ένα νέο παιδί με ήθος και αξίες , αποφάσισε μέσα από τις τάξεις του ΚΚΕ να μπει στην “ταλαιπωρημένη” πολιτική σκηνή . Είναι συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ . Έχει δραστηριοποιηθεί στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. και συνεχίζει να δραστηριοποιείται σταθερά δίπλα στο ΚΚΕ . ΄Οσοι έτυχε να τον γνωρίσουν από κοντά μιλούν για έναν άνθρωπο σεμνό και ειλικρινή . Λάμπρο καλή επιτυχία !!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή