Ένας Κρητίκαρος στο ψηφοδέλτιο του Γιάνη Βαρουφάκη Reviewed by Momizat on . Η αναγνωρισιμότητα του Γιώργου Λογιάδη στην κοινή γνώμη της Κρήτης και πανελλαδικά , είναι τουλάχιστον εξίσου υψηλή με εκείνων που τέθηκαν επικεφαλής στις ευρωλ Η αναγνωρισιμότητα του Γιώργου Λογιάδη στην κοινή γνώμη της Κρήτης και πανελλαδικά , είναι τουλάχιστον εξίσου υψηλή με εκείνων που τέθηκαν επικεφαλής στις ευρωλ Rating: 0

Ένας Κρητίκαρος στο ψηφοδέλτιο του Γιάνη Βαρουφάκη

Ένας Κρητίκαρος στο ψηφοδέλτιο του Γιάνη Βαρουφάκη

Η αναγνωρισιμότητα του Γιώργου Λογιάδη στην κοινή γνώμη της Κρήτης και πανελλαδικά , είναι τουλάχιστον εξίσου υψηλή με εκείνων που τέθηκαν επικεφαλής στις ευρωλίστες των ευρωπαϊκών κόμματων. Δραστηριοποιείται  στο χώρο του τουρισμού , ιδιοκτήτης του Knossos Beach στο Ηράκλειο , με πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά .

Με το κρητικό του φιλότιμο, τον αυθορμητισμό, την εγκάρδια φιλοξενία και την ευγένεια που τον διακρίνει δηλώνει φανατικός υποστηρικτής της προσπάθειας του Γιάνη Βαρουφάκη. Πάνω απ΄όλα είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος , με ήθος , οξυδέρκεια και καλοσύνη. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία , η κοινωνία θα τον επιβραβεύσει με την εμπιστοσύνη της στις κάλπες του Μαΐου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή