Ένας μαγικός γάμος στο Γριζάνο Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο (20/8) στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Γριζάνου, ο Σάκης Τέλλιος και η Νένα Κοκκινίδη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ενώ το γλέντι που ακολούθησε ήταν Το Σάββατο (20/8) στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Γριζάνου, ο Σάκης Τέλλιος και η Νένα Κοκκινίδη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ενώ το γλέντι που ακολούθησε ήταν Rating: 0

Ένας μαγικός γάμος στο Γριζάνο

Ένας μαγικός γάμος στο Γριζάνο

Το Σάββατο (20/8) στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Γριζάνου, ο Σάκης Τέλλιος και η Νένα Κοκκινίδη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ενώ το γλέντι που ακολούθησε ήταν επιπέδου… Σούπερ Λιγκ.

Ο, εκ των συνεργατών του SportLarissa και της κατασκευαστικής εταιρίας ΤΕΛΛΙΟΣ ΑΕ, γαμπρός ένιωσε την ικανοποίηση και την περηφάνια των περίπου 2000 ατόμων που φιλοξενήθηκαν στο «Ηρώδειο Πισίνα Club» στην Οιχαλία και το γλέντησαν με την ψυχή τους, ενώ μέσα σε αυτούς δεν θα μπορούσε να λείψει και το «βυσσινί» χρώμα καθώς παρευρέθηκαν στον γάμο οι άλλοτε παίκτες της ΑΕΛ Νίκος Καρανίκας και Ηλίας Τσιλιγκίρης αλλά και ο αρχηγός της «Βασίλισσας», Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς. Το παρόν έδωσε και ο Υπεύθυνος του τμήματος marketing της ΠΑΕ ΑΕΛ, Απόστολος Νταϊλιάνης.

Ηχηρή η παρουσία και του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής και όχι μόνο, ενώ στο γάμο παρευρέθηκε και η οικογένεια Υφαντή (χορηγός φανέλας και φέτος της ΑΕΛ).

Το highlight της βραδιάς η ανάκρουση του Ύμνου της ΑΕΛ όπου οι φίλοι του γαμπρού με την συνοδεία καπνογόνων τραγούδησαν με επιτυχία το σήμα κατατεθέν του συλλόγου και «έκλεψαν» την παράσταση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή