Ένας ονειρεμένος γάμος Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 ενώθηκαν εις σάρκαν μίαν ανοίγοντας το σπουδαιότερο κεφάλαιο στη ζωή τους ο Ηλίας Παπαδημητρίου και η Ιωάννα Καΐκη. Οι ζωές τους Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 ενώθηκαν εις σάρκαν μίαν ανοίγοντας το σπουδαιότερο κεφάλαιο στη ζωή τους ο Ηλίας Παπαδημητρίου και η Ιωάννα Καΐκη. Οι ζωές τους Rating: 0

Ένας ονειρεμένος γάμος

Ένας ονειρεμένος γάμος

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 ενώθηκαν εις σάρκαν μίαν ανοίγοντας το σπουδαιότερο κεφάλαιο στη ζωή τους ο Ηλίας Παπαδημητρίου και η Ιωάννα Καΐκη.
Οι ζωές τους ενώθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας, όπου τελέστηκε ο γάμος τους και έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, παρουσία φίλων και συγγενών.
Τα στέφανα του ζευγαριού άλλαξαν ο Μιχάλης και η Ευαγγελία Μέλλιου.
Η πρωταγωνίστρια της ημέρας, η γλυκιά Ιωάννα, έλαμπε μέσα στο πανέμορφο νυφικό της, το οποίο επιμελήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι η μοναδική στο είδος της Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε η Τάνια Κέφου ενώ το χτένισμά της η Μαρία Καρούτα.
Μία ξεχωριστή νότα στην εικόνα της νύφης έδινε και η πολλή όμορφη ανθοδέσμη που δημιούργησαν γι’ αυτήν ο Δημήτρης Τσιαντής και η Θεοδώρα Δεληανδρέου από τις «Κηποδημιουργίες».
Ακολούθησε δεξίωση με πολύ κέφι και χορό στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμητρη Πολύζου.
Ευχόμαστε στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία!

Οίκος Νυφικών «Σόφη»
Σοφία Μαύρου – Τζιουβάρα

sofhgamoskaikh07sofhgamoskaikh08sofhgamoskaikh09sofhgamoskaikh10sofhgamoskaikh12sofhgamoskaikh13sofhgamoskaikh14sofhgamoskaikh15sofhgamoskaikh19sofhgamoskaikh20

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή