Ένας χρόνος από τότε που χτύπησε την Καρδίτσα αυτός ο άτιμος… εγκληματίας διπρόσωπος “Ιανός”! Reviewed by Momizat on . Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που χτύπησε την Καρδίτσα αυτός ο άτιμος... εγκληματίας διπρόσωπος "Ιανός"! Ο οποίος αυτή τη στιγμή, ως γνωστόν, εκτίει ποινή ι Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που χτύπησε την Καρδίτσα αυτός ο άτιμος... εγκληματίας διπρόσωπος "Ιανός"! Ο οποίος αυτή τη στιγμή, ως γνωστόν, εκτίει ποινή ι Rating: 0

Ένας χρόνος από τότε που χτύπησε την Καρδίτσα αυτός ο άτιμος… εγκληματίας διπρόσωπος “Ιανός”!

Ένας χρόνος από τότε που χτύπησε την Καρδίτσα αυτός ο άτιμος… εγκληματίας διπρόσωπος “Ιανός”!

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που χτύπησε την Καρδίτσα αυτός ο άτιμος… εγκληματίας διπρόσωπος “Ιανός”!

Ο οποίος αυτή τη στιγμή, ως γνωστόν, εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στον Κορυδαλλό, καθώς κρίθηκε ο MΟΝΑΔΙΚΟΣ ένοχος για την καταστροφή.

Σε ένα χρόνο η αντίδραση της πολιτείας, των ταγών και των εκπροσώπων μας, υπήρξε παροιμιώδης…Τα έργα αποκατάστασης των καταστροφών και πολύ περισσότερο τα αντιπλημμυρικά για τη θωράκιση του Νομού, προχώρησαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα!!!

Που; Μα, στον Τύμπανο Αγράφων όπου μέσα σε ένα χρόνο από την επίσκεψη του… “Ιανού” και μεσούσης της πανδημίας, που δεν κυκλοφορούσε κουνούπι στο δρόμο, ΞΗΛΩΘΗΚΕ και αναπτύσσεται… “πρασινωπά” (ΦΩΤΟ)!

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Κι όποιοι είχαν αντιρρήσεις για την ” πρασινη ανάπτυξη” καλούνται για εξηγήσεις στις αρχές.

Εκεί, που λογοδότησε αυτό το κάθαρμα ο Ιανός!!!

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!

ΥΓ Μην ξεχάσετε την τούρτα και να σβήσετε ένα κεράκι το βράδυ…

Θ.Κ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή