Ένας ωραίος καρντάσης, φέρελπις νέος, ο Μικέλη Χατζηγάκης στο δρόμο της πολιτικής Reviewed by Momizat on . Η  οικογένεια Χατζηγάκη  κατάγεται από το Περτούλι και άκμαζε ήδη από τον καιρό που η Θεσσαλία ήταν ακόμη υπόδουλη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μέλη της έχουν ε Η  οικογένεια Χατζηγάκη  κατάγεται από το Περτούλι και άκμαζε ήδη από τον καιρό που η Θεσσαλία ήταν ακόμη υπόδουλη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μέλη της έχουν ε Rating: 0

Ένας ωραίος καρντάσης, φέρελπις νέος, ο Μικέλη Χατζηγάκης στο δρόμο της πολιτικής

Ένας ωραίος καρντάσης, φέρελπις νέος, ο Μικέλη Χατζηγάκης στο δρόμο της πολιτικής

Η  οικογένεια Χατζηγάκη  κατάγεται από το Περτούλι και άκμαζε ήδη από τον καιρό που η Θεσσαλία ήταν ακόμη υπόδουλη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Μέλη της έχουν εκλεγεί υπουργοί, βουλευτές, γερουσιαστές, δήμαρχοι και νομάρχες.

Όλα δείχνουν ότι την παράδοση της οικογένειας θα συνεχίσει ο Μικέλη Χατζηγάκης , γιος του επί σειρά ετών υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη. 

Άλλωστε μόνο τυχαία δεν ήταν η παρέμβαση του Μικέλη στο συνέδριο της Ν.Δ. παρόντος του Κυριάκου Μητσοτάκη .

Στις μέρες μας, είναι λίγες οι περιπτώσεις των νέων ανθρώπων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά και που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Ο Μικέλη Χατζηγάκης έχει ενεργό συμμετοχή , παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ένσημα στο ΙΚΑ , μετέχει σε ομάδες εργασίας, αρθρογραφεί, ταξιδεύει πολύ.

Ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας νέος άνθρωπος που θέλει να μεταφέρει καινοτομίες και ανατρεπτικές ιδέες. 

Όλα δείχνουν ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των δύσκολων πολιτικών καιρών.

Κ.Σ.

Σχόλια (4)

 • Vaso

  Παραλείψατε να αναφέρετε τις παράνομες επιδοτήσεις/αποζημιώσεις του πατέρα του στους αγρότες 🙂

  Απάντηση
 • Ε, ρε γλέντια!

  Καλά με τέτοιους θα κάνει το άνοιγμα στην κοινωνία και στο λεγόμενο κέντρο ο Μιτσοτάκης; Μετά σχολιάζουμε τον τούρκο Ερντογάν ότι χτίζει οικογενειοκρατία!
  Παρεπιπτόντως τι γνώμη εχει ο Μικέλη για τα πεπραγμένα του πατέρα του; Για εκείνα τα ύποπτα ρουσφέτια στην “αγρογή” και στην “θέμιδα” και στο μισό δισεκατομύριο που μας χρέωσε και η Ε.Ε. τα ζητάει πίσω με τόκο μάλιστα; Δεν περιμένω απάντηση , γιατί “μούγκα στη στρούγκα” απο το γλυκοπαίδι που ταξιδεύει ,γράφει και θέλει να μας σώσει. Φουκαριάρα ΝΔ! από τον Αδωση στον Μικέλη!
  Χαζοδεξιοί που θα τον ψηφίσετε και μετά σας φταίει ο Τσίπρας.

  Απάντηση
 • Δημήτρης Μανώλης

  Είναι μια αξιόλογη παρουσία στην πολιτική σκηνή. Άλλωστε όλοι κρίνονται. Το μέλλον θα δείξει αν πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση οικογενειοκρατιας.Ας τον παρακολουθησουμε με κριτικό πνεύμα και ελπίδα ανανεωσης και προσφοράς.

  Απάντηση
 • θ.κ.

  Από πού βγαίνει το Μικελη;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή