Ένα βιβλίο για το πάθος, την επανάσταση και την ελπίδα Reviewed by Momizat on . Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 στις 8 το βράδυ το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και οι Εκδόσεις Κασ Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 στις 8 το βράδυ το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και οι Εκδόσεις Κασ Rating: 0

Ένα βιβλίο για το πάθος, την επανάσταση και την ελπίδα

Ένα βιβλίο για το πάθος, την επανάσταση και την ελπίδα

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 στις 8 το βράδυ το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και οι Εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν το μυθιστόρημα της Ελένης Πριοβόλου Το τέλος του γαλάζιου ρόδου στο Suita Art Cafe (Στρ. Σαράφη 18, Τρίκαλα).

Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η δημοσιογράφος Ελπίδα Κουτσογιάννη.

Πρόκειται για τη συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας, ενός άντρα, ενός έρωτα, αλλά και μιας ολόκληρης γενιάς που σημάδεψε τη σύγχρονη Ελλάδα.

Με το βιβλίο αυτό ολοκληρώνεται η περίφημη «Τριλογία των Αθηνών», που ξεκίνησε με το Όπως ήθελα να ζήσω (Βραβείο Αναγνωστών ΕΚΕΒΙ 2010) και συνεχίστηκε με το Για τ’ όνειρο πώς να μιλήσω, δύο έργα που αγαπήθηκαν από το κοινό και διαβάστηκαν από χιλιάδες αναγνώστες.

Η Ελένη Πριοβόλου γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο Μεσολογγίου και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες. Γράφει αναζητώντας την ευρυθμία και την καθαρότητα του λόγου. Η τάση να αναπαριστά με σύμβολα τον κόσμο τη στράτευσε στο παραμύθι, το οποίο υπηρετεί μέχρι σήμερα. Έχει καταθέσει είκοσι βιβλία για παιδιά και εφήβους και πέντε μυθιστορήματα για μεγάλους.

Το 2010 τιμήθηκε με το Βραβείο Αναγνωστών του ΕΚΕΒΙ για το μυθιστόρημά της Όπως ήθελα να ζήσω. Επίσης έχει αποσπάσει το Βραβείο Λογοτεχνικού Βιβλίου για Μεγάλα Παιδιά του περιοδικού Διαβάζω για το βιβλίο της Το σύνθημα (2009).

priovolou2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή