"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Ένα δικό μας παιδί… πρωταθλητής Ευρώπης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά… ο Διονύσης Σκουλίδας κρατά ακόμη επαφές και με την ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του, τα Τρίκαλα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, που έδωσε για ένα ακόμη παιχνίδι την ψυχή του στο παρκέ, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όταν μετά το τέλος του αγώνα πήγε να πανηγυρίσει τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου μαζί με την οικογένεια του και τους τρικαλινούς συγγενείς του που βρέθηκαν στον Βόλο. Μάλιστα σε αρκετές φωτό πόζαρε με τον μικρό ξάδερφό του Γιώργο.

«Δώσαμε χαρά στον κόσμο που ήταν δίπλα μας»
Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς, ο Σκουλίδας βρήκε ανάσες και ιδιαίτερα συγκινημένος από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού έκανε δηλώσεις και αφιέρωσε τον τίτλο στον κόσμο.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πώς αισθάνομαι. Έκλαψα στο τέλος. Είχα πολλή δουλειά με τον Κορκμάζ, έπρεπε να τον κυνηγάω παντού γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Εφόσον δεν έβαλε 25-30 πόντους, δεν είχαν άλλες επιλογές. Δουλεύαμε όλη τη χρονιά για να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο, που παρότι περνά δύσκολα, πλήρωνε εισιτήριο κι ερχόταν κάθε μέρα εδώ, ήταν καταπληκτικός και στα δύσκολα και στα εύκολα.

Η χαρά είναι μεγάλη. Ο Βασίλης μάς κάλεσε να σηκώσουμε μαζί το τρόπαιο με τον Γιώργο, γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Ο Θεός να τον έχει καλά, είναι μεγάλος παίκτης. Από εδώ και πέρα χρειάζεται όλοι μας να συνεχίσουμε τη δουλειά», τόνισε ο φόργουορντ του Περιστερίου.
www.goaltrikala.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης