Ένα εξαιρετικά παραγωγικό δίδυμο στη Κυβέρνηση- του Κώστα Κουτσονάσιου Reviewed by Momizat on . Εξαιρετικά σημαντικό κρίνεται το έργο του κ. Κώστα Σκρέκα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ένα ομολογουμένως κρίσιμο και στρατηγικό Κυβερνητικό πόστο, Εξαιρετικά σημαντικό κρίνεται το έργο του κ. Κώστα Σκρέκα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ένα ομολογουμένως κρίσιμο και στρατηγικό Κυβερνητικό πόστο, Rating: 0

Ένα εξαιρετικά παραγωγικό δίδυμο στη Κυβέρνηση- του Κώστα Κουτσονάσιου

Ένα εξαιρετικά παραγωγικό δίδυμο στη Κυβέρνηση- του Κώστα Κουτσονάσιου

Εξαιρετικά σημαντικό κρίνεται το έργο του κ. Κώστα Σκρέκα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ένα ομολογουμένως κρίσιμο και στρατηγικό Κυβερνητικό πόστο, έχοντας επιτύχει σε σύντομο χρονικό διάστημα διακρατικές συμφωνίες σε υψηλό επίπεδο για την Ενεργειακή διασύνδεση με όμορες χώρες και την έναρξη κατασκευής του Αγωγού Φυσικού Αερίου Ελλάδας – Σκοπίων.

Επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικός και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων αποδεικνύεται ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής. 

Μέσα σε διάστημα δύο χρόνων ξεμπλοκάρισε και δρομολόγησε όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που εκκρεμούσαν στη χώρα(Ελληνικό, Ε-65, Πάτρα – Πύργος, ΒΟΑΚ, Ανατολική περιφερειακή και Μετρό Θεσσαλονίκης, Επέκταση Αττικής οδού και Μετρό Αθηνών).

Τα δύο αυτά παραγωγικά Υπουργεία μαζί με αυτό της Ψηφιακής Διακυβέρνησης(Κυρ. Πιερρακάκης), έχουν προσδώσει πρωτόγνωρη δυναμική στη Κυβερνητική προσπάθεια για ανάκαμψη της Εθνικής οικονομίας. 

Βέβαια η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη αν τη δυναμική αυτή συνεπικουρούσε και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπό την ηγεσία του famous κ. Άδωνη Γεωργιάδη, που εξαντλεί την ενέργειά του σε τηλεοπτική προβολή στα παράθυρα των ΜΜΕ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή