Ένα με τον κόσμο στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Ένα με τον κόσμο, τους παραγωγούς, τους μικροπωλητές και εκατοντάδες πολίτες, έγινε στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ένα με τον κόσμο, τους παραγωγούς, τους μικροπωλητές και εκατοντάδες πολίτες, έγινε στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Rating: 0

Ένα με τον κόσμο στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Ένα με τον κόσμο στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Ένα με τον κόσμο, τους παραγωγούς, τους μικροπωλητές και εκατοντάδες πολίτες, έγινε στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας.

Όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για τον δικό τους άνθρωπο. Τον παραγωγό που από μικρό παιδί γνωρίζει τον μόχθο της δουλειάς του. Ο συγχωριανός του, πρόεδρος των Παραγωγών κ. Παναγιώτης Ρέππας τον καλωσόρισε και τον ευχαρίστησε που από την πρώτη στιγμή τους υποστήριξε στον πρόσφατο αγώνα τους. Ο πρόεδρος των Μικροπωλητών κ. Νίκος Παπακώστας δήλωσε τη στήριξή του τονίζοντας ότι είναι στο πλευρό του. Ανάλογες δηλώσεις στήριξης έγιναν από δεκάδες παραγωγούς και μικροπωλητές.

lioutas_laiki1 lioutas_laiki3 lioutas_laiki2 lioutas_laiki

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή