Ένα νέο κτήριο – κόσμημα απέκτησε η ΣΜΥ – Δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας Reviewed by Momizat on . Τα εγκαίνια των νέων εστιατορίων και της αίθουσας ψυχαγωγίας της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα. Το έργο αποτελεί προσφορά της Τα εγκαίνια των νέων εστιατορίων και της αίθουσας ψυχαγωγίας της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα. Το έργο αποτελεί προσφορά της Rating: 0

Ένα νέο κτήριο – κόσμημα απέκτησε η ΣΜΥ – Δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ένα νέο κτήριο – κόσμημα απέκτησε η ΣΜΥ –    Δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας

Τα εγκαίνια των νέων εστιατορίων και της αίθουσας ψυχαγωγίας της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα. Το έργο αποτελεί προσφορά της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ελλάδα.

Το κτίριο που κόστισε 3 εκ. ευρώ εγκαινιάστηκε σήμερα από τον Υπουργού Άμυνας της Κύπρου κ. Χαράλαμπο Πετρίδη, τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη και τον επίτιμο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή.

Οι νέες εγκαταστάσεις βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των σπουδαστών σε μια ιστορική σχολή που προσφέρει αδιάλειπτα στην εκπαίδευση μεγάλου αριθμού Ελληνοκύπριων για να στελεχώνουν και να ικανοποιούν τις ανάγκες της Εθνικής Φρουράς σε προσωπικό.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, στρατιωτική στολή και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΑΙΘΟΥΣΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κουστούμι

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή