"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Ένα νέο υπέρλαμπρο αστέρι προβάλει στα Τρίκαλα – Μαγεψε ο Νικόλας Παππάς στο ρεσιταλ πιάνου το Τρικαλινό κοινό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη συναυλία την οποία διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων σε συνεργασία με το Δήμο Τρικάλων.

Πρωταγωνιστής της μοναδικής αυτής μουσικής βραδιάς υπήρξε ο 17χρονος  ταλαντούχος μαθητής του Μουσικού Σχολείου, Νικόλας Παππάς, ο οποίος ερμήνευσε με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο έργα υψηλής πιανιστικής δεξιοτεχνίας και κυριολεκτικά συγκίνησε τους ακροατές.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας εμφανίστηκε επί σκηνής η Συμφωνική Ορχήστρα ‘’ Ιωάννα Συγκελάκη῾῾ που ταξίδεψε από την Αθήνα για να συνοδεύσει τον Νικόλα στο κολοσσιαίο έργο του Beethoven, το ῾῾3ο Κονσέρτο για Ορχήστρα και Πιάνο῾῾.

Την ορχήστρα διηύθυνε ο διεθνούς φήμης πιανίστας και μαέστρος Δημήτρης Τουφεξής.

Μετά τις τελευταίες νότες του κονσέρτου το κοινό σηκώθηκε και χειροκροτούσε όρθιο τον Νικόλα, ο οποίος για μια ακόμα φορά απέδειξε πως, πέρα από το ταλέντο, πρέπει να διαθέτεις ήθος και να δουλεύεις σκληρά, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου.

Και φυσικά χρειάζεται να αγαπάς τη μουσική. Άλλωστε αυτήν την αγάπη του μας την χάρισε τόσο απλόχερα μέσα από τα πλήκτρα του πιάνου!

Φωτογραφία του Nikolas Pappas.

 

Μπράβο σε  όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα,  τον Δήμαρχο Τρικάλων, κ. Παπαστέργιου, τους καθηγητές του Μουσικού Σχολείου και τους παρακάτω  χορηγούς:

Hotel Pandelidaki, ΚΤΕΛ Τρικάλων, Ταβέρνα Μεζεδοκαμώματα, Α.Ο Τρικάλων, My Feet, Portioli, Καφέ Μουσείο Τσιτσάνη,  γυμναστήριο Melathron, Jimmy’s &Sons, Παιδικός Σταθμός Ζουμερά Πορτοκαλάκια, Barrouge, Δερμίσης, ζαχαροπλαστείο Τριζώνης, ΕΚΟ του Β. Αγορίτσα, Stavrakis, Εκτυπώσεις Intercom, Μανδραγόρας, Ανθοπωλείο Εδέμ.

η εικόνα προφίλ της Alexandra Efstathiadi

Αλεξάνδρα Ευστρατιάδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης