Ένα παραμύθι για τον Φάρκα και τη Δόνα Reviewed by Momizat on . Μια φορά και έναν καιρό (παραμονή αυτοδιοικητικών εκλογών 2010) στελέχη (τρόπος του λέγειν)  της «Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης» (τρομάρα της)  κατάλαβαν ότι τ Μια φορά και έναν καιρό (παραμονή αυτοδιοικητικών εκλογών 2010) στελέχη (τρόπος του λέγειν)  της «Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης» (τρομάρα της)  κατάλαβαν ότι τ Rating: 0

Ένα παραμύθι για τον Φάρκα και τη Δόνα

Ένα παραμύθι για τον Φάρκα και τη Δόνα

Μια φορά και έναν καιρό (παραμονή αυτοδιοικητικών εκλογών 2010) στελέχη (τρόπος του λέγειν)  της «Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης» (τρομάρα της)  κατάλαβαν ότι το Πρόγραμμα Καλλικράτης  δεν (τους) βολεύει καθόλου στο Βασίλειο του Φάρκα και της Δόνας.

Διέγνωσαν κίνδυνο να πάει το Βασίλειο σε άλλες «δυνάμεις».

Έτσι γνωστοί εκλογομάγειρες (νοθευτές της λαϊκής βούλησης στο όνομα «κινδυνεύει η παράταξη») έλαβαν δράση.

Θα βρούμε, λέει ο επί 30 έτη αρχιεκλογομάγειρας, έναν που να είναι γνωστός μεν σαν όνομα, αλλά παράλληλα να μην γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και να μην είναι και δυναμικός…

Θα τον αναδείξουμε (εύκολα για αυτούς) ενδοπαραταξιακά και, αν εκλεγεί, θα τον ελέγχουμε. Αν χάσει, τι να κάνουμε, δεν μπόρεσε να κερδίσει, εμείς τον βοηθήσαμε. Και έτσι, πάλι από πάνω θα είμαστε.

Έτσι βρήκαμε το πρόσωπο που πληρούσε τις προϋποθέσεις (κούνια που τους κούναγε) και τον κάλεσαν για ενημέρωση-στήριξη σε κτήμα της περιοχής.

Αρχηγέ, του είπαν, μη σε νοιάζει τίποτα, αν πάρουμε τις εκλογές, εμείς θα τα κάνουμε όλα και εσύ θα είσαι στο θρόνο σου. Καλού-κακού, του έδωσαν  και ένα χαρτί με ποια ονόματα και πού θα τους βάλει, καθώς και τι πρέπει να κάνει.

Ο αρχηγός τους έκανε την έκπληξη και κέρδισε τις εκλογές..

Τώρα οι γνωστοί εκλογομάγειρες βγήκαν μπροστά «εμείς σε βγάλαμε» του είπαν (άραγε οι υπήκοοι  του βασιλείου ήξεραν τι μαγειρευόταν; Οχι φυσικά, αφού είναι υπάκουοι…..).

Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτά που συμφωνήσαμε στο κτήμα…. Στα δώσαμε και γραμμένα…

Όμως ο Βασιλιάς δεν έδειχνε πειθήνιος και συνεργάσιμος.

Η αυλή δοκίμασε μεγάλη έκπληξη, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ιδίως αν είναι στο όνομα του λαού (συγγνώμη, των υπηκόων). Πρέπει ο Βασιλιάς, και το μάθημα να πάρει, και να αποψιλωθεί από κάθε μορφή εξουσίας, και να μειωθεί στα μάτια των υπηκόων.

Έτσι αρχίζει η δυστυχία των υπηκόων που συνέπεσε και με τη μεγάλη κρίση που βρήκε παράλληλα τον τόπο. Οι δέκα πληγές του Φαραώ ήταν τίποτα μπροστά στα όσα αρχίζουν να περνούν οι υπήκοοι του Βασιλείου ΦΑΡΚΑ ΚΑΙ ΔΟΝΑΣ.

Σημείωση 1η : το παραμύθι είναι φανταστικό, το καταλάβατε όλοι, τα πρόσωπα φανταστικά  και φυσικά υπήκοοι δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο δυστυχία, κατάντια και οργή.

Σημείωση 2η: Αν κάποιος δεχτεί ότι περιγράφεται το πρόσωπο του, αν και τα πρόσωπα, ξαναλέω, είναι όλα φανταστικά, δεν θα διαφωνήσουμε…….

 

ΕΝΑΣ «ΥΠΗΚΟΟΣ»

ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ΦΑΡΚΑ ΚΑΙ ΔΟΝΑΣ

ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή