Ένα «σαλάχι» με τζάκι στο Αιγαίο! Το πρώτο πλωτό… σπιτάκι θα είναι γεγονός το 2017 Reviewed by Momizat on .   Αυτό το... πράγμα που φέρει το όνομα «Σαλάχι» θα «κολυμπά» σε ελληνικά νερά έως τα τέλη του 2017! Η εταιρεία Schopfer Associates, που έχει δεχθεί την παρ   Αυτό το... πράγμα που φέρει το όνομα «Σαλάχι» θα «κολυμπά» σε ελληνικά νερά έως τα τέλη του 2017! Η εταιρεία Schopfer Associates, που έχει δεχθεί την παρ Rating: 0

Ένα «σαλάχι» με τζάκι στο Αιγαίο! Το πρώτο πλωτό… σπιτάκι θα είναι γεγονός το 2017

Ένα «σαλάχι» με τζάκι στο Αιγαίο! Το πρώτο πλωτό… σπιτάκι θα είναι γεγονός το 2017

 

Αυτό το… πράγμα που φέρει το όνομα «Σαλάχι» θα «κολυμπά» σε ελληνικά νερά έως τα τέλη του 2017!

Η εταιρεία Schopfer Associates, που έχει δεχθεί την παραγγελία για την κατασκευή του, κρατά μυστικό το όνομα του πελάτη της.

Ένα «σαλάχι» με τζάκι στο Αιγαίο! Το πρώτο πλωτό... σπιτάκι θα είναι γεγονός το 2017 - Κεντρική Εικόνα 3

Το μόνο που μπορεί κανείς να φανταστεί για το πώς θα είναι αυτό το πλωτό σπίτι, είναι από τις εικόνες της μακέτας που η Schopfer διέρρευσε. Με τις οργανικές γραμμές του σαλαχιού, το σώμα του σπιτιού μπαίνει ολόκληρο μέσα στη θάλασσα με το κεντρί να βρίσκεται μάλλον στο… γκαράζ.

Η οροφή θα θυμίζει βράγχια ψαριού, καθώς όλοι οι χώροι «φιλοδοξούν» να αναπνέουν θάλασσα. Εξωτερικά μια πισίνα (!), ένας ντόκος για να δένει το τέντερ, ένα ντεκ-παραλία, μέχρι και τζάκι για τις δροσερές μέρες (!). Πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε τη… στεριανή κατοικία του παραγγελιοδότη!

Στο γκαράζ υπάρχει χώρος μόνο για δύο αυτοκίνητα (τι να τα κάνεις στις θάλασσες…) . Το μόνο θετικό είναι ότι η όλη κατασκευή θα είναι «πράσινη». Θα πληγώνει που θα πληγώνει τα μάτια, ας είναι τουλάχιστον φιλική στο περιβάλλον…

Ένα «σαλάχι» με τζάκι στο Αιγαίο! Το πρώτο πλωτό... σπιτάκι θα είναι γεγονός το 2017 - Κεντρική Εικόνα 2

economy365.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή