"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

“Ένα τραγούδι για τη Θεσσαλία” με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μανώλη Φάμελο και δεκάδες επιφανείς καλλιτέχνες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θετικά απάντησαν στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Φάμελλος και μέσω αυτών δεκάδες επιφανείς καλλιτέχνες που σχεδιάζουν τη διοργάνωση ενός τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μαραθώνιου για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Φάμελλος και ο τηλεοπτικός παραγωγός Φάνης Συναδινός βρέθηκαν χθες στη Λάρισα μετά από πρόσκληση του Δ. Κουρέτα για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας. Μαζί τους και ο Λαρισαίος εικαστικός και μέλος της καλλιτεχνικής επιτροπής της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείο Κατσίγρα, Χρήστος Παπανικολάου.

Μάλιστα η ομάδα των καλλιτεχνών επισκέφθηκε μαζί με τον Περιφερειάρχη περιοχές της Κάρλας που παραμένουν ακόμα πλημμυρισμένες και συναντήθηκαν με τους πλημμυροπαθείς – κυρίως αγρότες – της περιοχής, σε μια προσπάθεια να έχουν πραγματική εικόνα για το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη η Θεσσαλία από τον Daniel, συνοδευόμενοι από τον αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα Δ. Τσέτσιλα.

Ένα τραγούδι για τη Θεσσαλία

Νωρίτερα ο Δ. Κουρέτας τους ενημέρωσε διεξοδικά για τις καταστροφές που υπέστη όλη η Θεσσαλία από τις πρόσφατες πλημμύρες, τις προσπάθειες ανασυγκρότησης που κάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των πλημμυρισμένων περιοχών.

Ένα τραγούδι για τη Θεσσαλία

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες σκοπεύουν να διοργανώσουν ένα μεγάλο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό μαραθώνιο (πιθανότατα μέσω της ΕΡΤ) στον οποίο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 50 τραγουδιστές, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα ενισχύουν τους ανθρώπους κυρίως των παρακάρλιων περιοχών, οι περιουσίες των οποίων χάθηκαν στην πλημμύρα.

EΡΤ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναμένουμε με αγωνία τα δεξιά κοράκια, τους κακόψυχους δηλαδή, ομού με τα αμειβόμενα παντοιοτρόπως τρολλάκια της ιστοσελίδας, αυτά που παριστάνουν και τους οικονομολόγους ενίοτε, τους καθ΄ έξιν αντικομμουνιστάς και ειδικά τους αντιπάλους του (ανύπαρκτου) ΣΥΡΙΖΑ, να λάβουν θέσιν επί της πρωτοβουλίας.

    • Εάν την έκανε όμως ο Αγοραστός θα ήταν καλή, έτσι δεν είναι …Πανουσοσχόλιο;
      Υ.Γ. Με ποια από τις ιδιότητες που προανέφερα, εμφανίστηκες; Μήπως με όλες;
      Κάνε υπομονή, θα ”τσούζει” για μερικά χρονάκια ακόμη, είχες καλομάθει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης