"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ένα υπέροχο βίντεο κλιπ με φόντο τα Τρίκαλα by Sakis Anagnostou

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Αυτές τις μέρες κατά την διαμονή μου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τα Τρίκαλα αποφάσισα να αρπάξω την ευκαιρία και να αναδείξω την ομορφιά αυτής της πόλης  και τις υπέροχες τοποθεσίες της που την πλημμυρίζουν  και στρέφουν τα βλέμματα ολόκληρης της Ελλάδος πανω της διασκευάζοντας παράλληλα ένα αγαπημένο μου κομμάτι…»μας λέει ο Sakis Anagnostou, ο Τρικαλινός καλλιτέχνης που μας προσκαλεί να δούμε το βίντεο κλιπ που γύρισε μόλις πριν λίγα 24ωρα στην πόλη των Τρικάλων.

«Με μια κάμερα καλούς φίλους λίγη φαντασία και πολύ διάθεση (και πολύ περπάτημα)έχουμε ένα πανέμορφο αποτέλεσμα!!!!Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε λίγο χρόνο.. Απολαύστε το!!!!» μας παροτρύνει. Το αποτέλεσμα απολαυστικό.

Ο Σάκης Αναγνώστου

O Σάκης Αναγνώστου γεννήθηκε στο Βέλγιο (Βρυξέλλες) και έζησε εκεί μέχρι την ηλικία των 6. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην πόλη των Τρικάλων.

Η πρώτη του επαφή με τη μουσική ήταν στην ηλικία των 12, όταν άρχισε μαθήματα πιάνου και κιθάρας.

Η μουσική του καριέρα ξεκίνησε στην ηλικία των 15, όταν έγινε μέλος του συγκροτήματος «Third Voice». Με το συγκρότημα είχε την πρώτη επαφή του με το κοινό, δεδομένου ότι έπαιζαν σε κλαμπ, φεστιβάλ και επίσης έπαιρναν μέρος σε διάφορες συναυλίες.

Η σόλο του καριέρα ξεκίνησε το 2009, αφού τελείωσε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη. Άρχισε τότε πολλές ζωντανές εμφανίσεις, τόσο στη Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα, και στο μεταξύ, ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο.

Από το 2010 πραγματοποιεί σημαντικές παραστάσεις, παίρνοντας μέρος σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ κι έχει την τύχη να συνεργαστεί επί σκηνής με τους Έλληνες καλλιτέχνες Φίλιππο Πλιάτσικα, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Locomondo κι άλλους …

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης