Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Παττακού Reviewed by Momizat on . «Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω», δηλώνει στο protothema.gr η Ουκρανή, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τους τρεις κουκουλοφόρους - Οι δρ «Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω», δηλώνει στο protothema.gr η Ουκρανή, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τους τρεις κουκουλοφόρους - Οι δρ Rating: 0

Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Παττακού

Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Παττακού

«Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω», δηλώνει στο protothema.gr η Ουκρανή, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τους τρεις κουκουλοφόρους – Οι δράστες αφαίρεσαν από το σπίτι μετάλλια, συλλογή με νομίσματα και κοσμήματα

Στόχος ληστών έπεσε τα ξημερώματα στη μονοκατοικία όπου διαμένει στα Πατήσια, ο εκ των πρωταιτίων  της Χούντας των Συνταγματαρχών, Στυλιανός Παττακός. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν.

Συγκεκριμένα, στις 4:00, οι άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την πόρτα της οικίας και αφού ακινητοποίησαν την Ουκρανή οικιακή βοηθό, πήραν κοσμήματα, συλλεκτικά νομίσματα και αναμνηστικά μετάλλια του Στ. Παττακού.

Η γυναίκα που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές μίλησε στο protothema.gr. «Άκουσα κάποιο θόρυβο και σηκώθηκα από το κρεβάτι, ξαφνικά βρέθηκα με τρεις κουκουλοφόρους. Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο από το σοκ. Ευτυχώς που ο κ. Παττακός κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε κάτι. Αργότερα όταν έφυγαν ανακάλυψα πως είχαν πάρει κοσμήματα, νομίσματα και κάποια μετάλλια του κ. Παττακού».

Ο ίδιος εκείνη τη στιγμή κοιμόταν. Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σχόλια (1)

 • Θεία Δίκη

  Ένας Δικτάτορας…με πιζαμες!
  Αυτοί θα μας σωζαν από την κομμουνιστική απειλή;
  Αυτοί που κοιμούνται ορθιοι και έχουν για βοηθό μια πρωην μπολσεβικα;
  Πάλι καλά που δεν ήταν βιτσιοζοι οι κακοποιοι και δεν τον περιποιηθηκαν …οθωμανικα!!!!
  Gay Δικτάτορας δεν λέει!
  Αυτοί ήταν όλοι…άνδρες! …με την απειλή των όπλων όμως και με τις καπελαδουρες και τις στολές με τα σιριτια τα …αποκριατικα!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή