Ένταση στη δίκη για τον δάσκαλο που κατηγορείται για ασέλγεια μαθητριών Reviewed by Momizat on . Συνεχίζεται  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας η εκδίκαση της υπόθεσης με τον 53χρονο δάσκαλο ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της Συνεχίζεται  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας η εκδίκαση της υπόθεσης με τον 53χρονο δάσκαλο ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της Rating: 0

Ένταση στη δίκη για τον δάσκαλο που κατηγορείται για ασέλγεια μαθητριών

Ένταση  στη δίκη για τον δάσκαλο που κατηγορείται για ασέλγεια μαθητριών

Συνεχίζεται  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας η εκδίκαση της υπόθεσης με τον 53χρονο δάσκαλο ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια 8 ανήλικων μαθητριών της Δ’ τάξης δημοτικού σχολείου των Τρικάλων.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων να επεμβαίνουν μετά από σχετικές καταγγελίες και τον 53χρονο μετά την απολογία του να προφυλακίζεται.
Με διάταξη μάλιστα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 53χρονου εκπαιδευτικού.
Η δίκη μάλιστα ξεκίνησε μέσα σε κλίμα έντασης και βρίσκεται σε εξέλιξη…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή