Έξαλλοι οι οδηγοί! Διόδια και στον παράδρομο Κατερίνη – Λάρισα Reviewed by Momizat on . «Ντροπή, μας εμπαίζουν, μας κοροϊδεύουν, πού θα πάει αυτή η ιστορία με τα διόδια» και πολλά ακόμη οργισμένα λόγια από εκνευρισμένους οδηγούς, οι οποίοι στο ρεύμ «Ντροπή, μας εμπαίζουν, μας κοροϊδεύουν, πού θα πάει αυτή η ιστορία με τα διόδια» και πολλά ακόμη οργισμένα λόγια από εκνευρισμένους οδηγούς, οι οποίοι στο ρεύμ Rating: 0

Έξαλλοι οι οδηγοί! Διόδια και στον παράδρομο Κατερίνη – Λάρισα

Έξαλλοι οι οδηγοί! Διόδια και στον παράδρομο Κατερίνη – Λάρισα

«Ντροπή, μας εμπαίζουν, μας κοροϊδεύουν, πού θα πάει αυτή η ιστορία με τα διόδια» και πολλά ακόμη οργισμένα λόγια από εκνευρισμένους οδηγούς, οι οποίοι στο ρεύμα από Κατερίνη-Λάρισα χρειάστηκε να διανύσουν 10 περίπου χιλιόμετρα σε παράδρομο και στο τέλος να πληρώσουν και διόδια.

Αναλυτικότερα λόγω εργασιών από την εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», τοποθέτησης μεταβλητής σήμανσης σε γέφυρες, μέσω της οποίας θα εμφανίζονται ηλεκτρονικά μηνύματα, υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας χθες από 7 π.μ. ως 8 μ.μ. επί της εθνικής οδού και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο Λιτοχώρου, όπου η κυκλοφορία εκτρεπόταν στον παραλιακό άξονα, απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων, για να εισέλθουν ξανά τα οχήματα στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο, όλως τυχαίως (!) στον κόμβο Λεπτοκαρυάς και λίγο πριν τον Σταθμό Διοδίων, όπου οι οδηγοί κατέβαλλαν το αντίτιμο των 1,90 ευρώ, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση. 

Τη… «νύφη» τελικά πλήρωσε το προσωπικό της Εταιρίας, στο οποίο ξέσπασαν δικαιολογημένα οι οδηγοί, αφού δεν χρησιμοποίησαν την εθνική οδό, αλλά τα διόδια λειτουργούσαν κανονικά. «Ας πληρώναμε αναλογικά τα χιλιόμετρα που διανύσαμε στην εθνική οδό, εφόσον ήθελαν να μαζέψουν χρήματα» ήταν η πιο ήπια παρατήρηση διαμαρτυρόμενου οδηγού , ενώ οι περισσότερες απόψεις εστίαζαν στην αυθαίρετη πολιτική της εταιρίας (κάνουν ό,τι θέλουν, δίχως να τους ελέγχει κανείς) και στην ανυπαρξία πολιτικής παρέμβασης για την προστασία των οδηγών σε αυτές τις περιπτώσεις (εδώ δεν κατήργησαν τη σύμβαση, όπως υποσχέθηκαν προεκλογικά, θα μαλώσουν την εταιρία για την απαράδεκτη αυτή στάση;).
Πηγή: Ελευθερία

Σχόλια (1)

 • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  Αγαπητοί/ές σας ενημερώνουμε ότι:

  Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει εξ αποστάσεως
  επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης -ετήσιας διάρκειας (600 ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές
  με θέμα: «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση».
  Έναρξη Οκτώβριος του 2016 και λήξη τον Ιούνιο του 2017.

  Επιστημονικά Υπεύθυνη: Αναστασία Αλευριάδου
  Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

  Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για ανακοινώσεις του Προγράμματος 2016-2017 στην ιστοσελίδα:
  http://blogs.uowm.gr/sea/

  Παρακαλούμε για διάχυση της παραπάνω ανακοίνωσης.

  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συνεργασία.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή