Έπεσε άσφαλτος Reviewed by Momizat on . Νέες παρεμβάσεις στο οδόστρωμα κεντρικών σημείων της πόλης έκανε ο Δήμος Τρικκαίων. Το πρωί της Δευτέρας ολο κληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο νοσοκομείο Τρικάλων, Νέες παρεμβάσεις στο οδόστρωμα κεντρικών σημείων της πόλης έκανε ο Δήμος Τρικκαίων. Το πρωί της Δευτέρας ολο κληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο νοσοκομείο Τρικάλων, Rating: 0

Έπεσε άσφαλτος

Έπεσε άσφαλτος

Νέες παρεμβάσεις στο οδόστρωμα κεντρικών σημείων της πόλης έκανε ο Δήμος Τρικκαίων. Το πρωί της Δευτέρας ολο

κληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο νοσοκομείο Τρικάλων, στην οδό Θήρας (είσοδος επειγόντων) . Επίσης, τοποθετήθηκαν νέα κολωνάκια για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς το αριστερό ρεύμα χρησιμοποιείται από τα ασθενοφόρα, οπότε χρειαζόταν νέα διαγράμμιση, για να μη δημιουργούνται προβλήματα.

Εμφάνιση asfal.JPG

Την Κυριακή, επίσης, ασφαλτοστρώθηκε το τμήμα του δρόμου ακριβώς ανάμεσα στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και την κεντρική πεζογέφυρα, για την καλύτερη εικόνα της πόλης και εν όψει της παρέλασης της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Αμεσα θα γίνει και η διαγράμμιση της διάβασης πεζών – την πλέον… αξιοσημείωτης σε όλη την Ελλάδα, λόγω της ορθής συμπεριφοράς των τρικαλινών οδηγών προς τους πεζούς – στο συγκεκριμένο σημείο. Ο Δήμος Τρικκαίων με συγκεκριμένο προγραμματισμό στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του, παρεμβαίνει για τη βελτίωση του οδοστρώματος σε πλήθος σημείων που χρήζουν προσοχής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή