Έπιασαν και τρίτο Λαρισαίο για την υπόθεση-ΣΟΚ με την 14χρονη! Reviewed by Momizat on . Νέα σύλληψη για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο με την 14χρονη που ήταν φυλακισμένη σε διαμέρισμα στη Λάρισα όπου την εξανάγκαζαν να συμμετέχει ακόμη Νέα σύλληψη για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο με την 14χρονη που ήταν φυλακισμένη σε διαμέρισμα στη Λάρισα όπου την εξανάγκαζαν να συμμετέχει ακόμη Rating: 0

Έπιασαν και τρίτο Λαρισαίο για την υπόθεση-ΣΟΚ με την 14χρονη!

Έπιασαν και τρίτο Λαρισαίο για την υπόθεση-ΣΟΚ με την 14χρονη!

Νέα σύλληψη για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο με την 14χρονη που ήταν φυλακισμένη σε διαμέρισμα στη Λάρισα όπου την εξανάγκαζαν να συμμετέχει ακόμη και σε όργια με ηλικιωμένους πελάτες.

Μετά τη σύλληψη χθες των δύο »μαστροπών», σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη στη Λάρισα ένας 55χρονος Λαρισαίος που φέρεται να είναι ένας από τους »πελάτες» που πήγαιναν στο διαμέρισμα και ξεσπούσαν τα σεξουαλικά τους απωθημένα πάνω στην 14χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρχικά συνέλαβαν τον 55χρονο Λαρισαίο για καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε και στη συνέχεια έγινε η ταυτοποίηση όπου διαπιστώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση. Οι τρεις μέχρι στιγμής συλληφθέντες θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα.

postlarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή