"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Έπιπλα ΚΟΚΚΑΣ – Έπιπλα για να τα ζεις

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι σχεδιαστές των επίπλων ΚΟΚΚΑΣ  και οι έμπειροι τεχνίτες , αντλούν έμπνευση από διαχρονικά κομμάτια επίπλωσης από όλο τον κόσμο και δημιουργούν μοναδικές συλλογές επίπλων.

60 χιλ. Τρικάλων-Λάρισας τηλ 2431 0 55848 

Αποτέλεσμα εικόνας για επιπλα κοκκασ τρικαλα

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 από το Νικόλαο Κόκκα, με έδρα στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, έχοντας ως αντικείμενο εργασίας την ταπετσαρία επίπλων, όπως και την εμπορία αυτών.
Το 1987 δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος στο 6ο χλμ. Τρικάλων – Λαρίσης, ο οποίος έγινε και ο κύριος χώρος δραστηριότητας και έδρα της εταιρείας.
Το 1997 έγινε νέα επέκταση, κατά την οποία δημιουργήθηκε, νέο και σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής επίπλων και ένας μεγάλος εκθεσιακός χώρος, με συνολική έκταση κτιριακών εγκαταστάσεων 3000τμ.
Σήμερα η εταιρεία με την εμπειρία των 35 και πλέον ετών, συνεχίζει να παράγει και να εμπορεύεται έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού, δίνοντας πάντα βάρος στην ποιότητα, στον σχεδιασμό και στην αντοχή, έτσι ώστε τα έπιπλα να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Με σεβασμό προς τον πελάτη εγγυόμαστε για τα έπιπλα μας και προσπαθούμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες προς αυτόν, πριν αλλά και μετά την πώληση.

ΔΙΑΣ ΣΚΑΛΙΣΜΑ

Αννα

Κρεβάτι Φαίδρα Μηχανισμό

Γωνία Kroft

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης