Έργα ΔΕΥΑΤ Reviewed by Momizat on . Συνεχίζονται από τον Δήμο Τρικκαίων και τη ΔΕΥΑΤ, τα έργα σε συνοικίες των Τρικάλων. Μετά το ξεμπλοκάρισμα των έργων αποχέτευσης στο Ριζαριό και την έναρξη  των Συνεχίζονται από τον Δήμο Τρικκαίων και τη ΔΕΥΑΤ, τα έργα σε συνοικίες των Τρικάλων. Μετά το ξεμπλοκάρισμα των έργων αποχέτευσης στο Ριζαριό και την έναρξη  των Rating: 0

Έργα ΔΕΥΑΤ

Έργα ΔΕΥΑΤ

Συνεχίζονται από τον Δήμο Τρικκαίων και τη ΔΕΥΑΤ, τα έργα σε συνοικίες των Τρικάλων. Μετά το ξεμπλοκάρισμα των έργων αποχέτευσης στο Ριζαριό και την έναρξη  των εργασιών στο μεγαλύτερο τμήμα του οικισμού, σειρά έχει η Σωτήρα.
Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ».

Ξεκινά το έργο αποχέτευσης στη Σωτήρα – Υπογράφηκε η σύμβαση

Τη συνυπέγραψαν, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Δημ. Παζαΐτης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΕΡΓΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ε.Π.Ε. Το έργο είχε   προϋπολογισμό 500.000 € από ίδιους πόρους και η προσφερθείσα έκπτωση ανήλθε στο 66,71%.
Πλέον, με το έργο αυτό ΔΕΥΑΤ συνεχίζει την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης της πόλης και στους περιφερειακούς οικισμούς.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και προβλέπεται να ολοκληρωθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή