Έρευνα του υπουργείου Ναυτιλίας για την αποκάλυψη της εφημερίδας “Αγορά” Reviewed by Momizat on . Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας διέταξε έρευνα με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας «Αγορά», που κυκλοφορεί σήμερα, για το πειρατικό πλοίο-«φάντασμα» Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας διέταξε έρευνα με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας «Αγορά», που κυκλοφορεί σήμερα, για το πειρατικό πλοίο-«φάντασμα» Rating: 0

Έρευνα του υπουργείου Ναυτιλίας για την αποκάλυψη της εφημερίδας “Αγορά”

Έρευνα του υπουργείου Ναυτιλίας για την αποκάλυψη της εφημερίδας “Αγορά”

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας διέταξε έρευνα με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας «Αγορά», που κυκλοφορεί σήμερα, για το πειρατικό πλοίο-«φάντασμα» που αναζητά η Interpol.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά» με τίτλο «Θύελλα στο υπουργείο Ναυτιλίας με πειρατικό πλοίο – «φάντασμα», από το Αρχηγείο του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. ανακοινώνεται ότι, όπως προκύπτει από τα τηρούμενα στοιχεία των Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Αλιευτικό σκάφος “ΓΚΡΕΚΟ 1” Νηολογίου Πειραιά 8458 με IMO 8615679, εγγράφηκε στα Νηολόγια του Πειραιά την 11-03-2004.

Την 08-07-2013 ολοκληρώθηκε η διαδικασία διάλυσης του Αλιευτικού σκάφους “ΓΚΡΕΚΟ 1”, σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία, σε ναυπηγείο στο Πέραμα, ενώ στη συνέχεια από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, εκδόθηκε εγκριτική διαταγή για την διαγραφή του εν λόγω πλοίου από το Ελληνικό Νηολόγιο και ως εκ τούτου, το πλοίο διεγράφη τελικώς από το νηολόγιο Πειραιά την 11-07-2013.

Πέραν των ανωτέρω και προκειμένου διερευνηθούν ενδελεχώς τα καταγγελλόμενα στο υπόψη δημοσίευμα, με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, προς τον Αρχηγό του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιο, διατάχθηκε η περαιτέρω διερεύνηση της εν λόγω υπόθεσης».

ΠΗΓΗ: enikos

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή