Έρη Μαυρογιάννη : Με πρόδωσαν Reviewed by Momizat on . Χάσατε από κοντά σας έναν άνθρωπο αληθινό. Ειλικρινή. Με τόση δύναμη ψυχής, που θα μπορούσε να κινήσει μέχρι και βράχους. Για εσάς... Για τον δήμο Τρικκαίων μας Χάσατε από κοντά σας έναν άνθρωπο αληθινό. Ειλικρινή. Με τόση δύναμη ψυχής, που θα μπορούσε να κινήσει μέχρι και βράχους. Για εσάς... Για τον δήμο Τρικκαίων μας Rating: 0

Έρη Μαυρογιάννη : Με πρόδωσαν

Έρη Μαυρογιάννη : Με πρόδωσαν

Χάσατε από κοντά σας έναν άνθρωπο αληθινό. Ειλικρινή. Με τόση δύναμη ψυχής, που θα μπορούσε να κινήσει μέχρι και βράχους. Για εσάς… Για τον δήμο Τρικκαίων μας. 
Δεν θα βρίσκομαι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων. 

Αυτό που έχω να πω είναι… Προτιμώ να μου πεις ότι δεν με ψήφισες γιατί είχες υποχρεωση αλλού, παρά να μου το παίζεις φίλος και με ψήφισες ή ότι μίλησες σε άτομα για μένα. 
Αυτό είναι με μια λέξη … ΠΡΟΔΟΣΊΑ!!! 
Αν εγώ συγκεντρωνα τις ψήφους που μου στέλνανε άτομα ή μου λέγανε, σήμερα θα ήμουν πρώτη όλων. 
Θα μπορούσα να παρέμβω με εισαγγελέα για εξαγοράσιμες ψήφους. Θα μπορούσα να κάνω ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΆΖ για πουλημένα
συστήματα. Κρατάω το υλικό στο αρχείο μου και συνεχίζω για τον πολιτισμό , με έναν αγώνα καθαρό και προσωπικό. Που εύχομαι όλοι να είχαν κάνει. Αν είχαν το σθένος τής ψυχής τους. 
Φάνηκαν πολλά από χθες. Δεν τολμούσαν οι φίλοι να με κοιτάξουν στα μάτια. Εγώ όμως τους κοίταζα και δυστυχώς, τους κατάλαβα. Έχω ένστικτο. 
Ξέρω ότι παίχτηκε ένα σκληρό παιχνίδι εις βάρος μου. Από άτομα που δεν θα πω ποτέ ονομαστικά, όμως γνωρίζω και γνωρίζουν ποιοι είναι. 

Δούλεψα για τον δήμαρχο Τρικκαίων κύριο Δημήτρη Παπαστεργίου με αγάπη και αφοσίωση. Χωρίς πολιτικά συμφέροντα, διαπλεκόμενα, πληρωμές, μηνύματα εκβιαστικά ή εξαναγκαστικά. 
Ήμουν ξεκάθαρη μαζί σας και ακέραια. Πιο αληθινή και καθαρή… Διάφανη σαν το νερό. 
Χάσατε ειλικρινά από δίπλα σας μια γυναίκα που έχει ήδη έργο πίσω της. Και δεν θα σταματήσει να προσφέρει. 
Αυτές οι δημοτικές εκλογές , ήταν μεγάλο σχολείο. 
Είδα πολλά. Έμαθα πολλά. 
Όποιος μπορεί, ας έρθει να με αντιμετωπίσει. Να μου πει ότι δεν ήταν ψεύτης απέναντί μου. 

Στη ζωή μου δεν είπα ποτέ ψέματα. Γιατί έχω αυτά που έχουν οι άντρες και είπα αλήθειες όσο σκληρές κι αν ήταν. Έχω λόγο ανδρικό και μπέσα. 
Με πλήγωσε το ψέμα. Όχι ότι έχασα μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν είμαι άνθρωπος τής καρέκλας. Άλλωστε οι καρέκλες είναι προσωρινές. Τίποτα δεν είναι για πάντα. Για πάντα είναι η τιμιότητα , κι εγώ την έχω. 
Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα. Και εύχομαι να τα ξαναπούμε στις επόμενες εκλογές που θα είστε κάποιοι πιο ειλικρινείς και ώριμοι να καταλάβατε ότι το μέλλον σας κρίνεται καλύτερο όταν δίπλα σας έχετε ανθρώπους ΚΑΘΑΡΟΎΣ.

(Η καταμέτρηση των ψήφων μου, έγινε προσωπικά από μένα την ίδια σε κάθε εκλογικό τμήμα του δήμου μας. Οπότε δεν μπορεί κανείς τώρα να μου πει ψέματα!)

ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.

Έρη Γλυκερία Μαυρογιάννη

Σχόλια (7)

 • Θαυμαστής σου!

  Ελπίζω να μην σε διακρίνει η ίδια αφέλεια και στον Ερωτα. Εκεί η πληγή της προδοσίας πονάει πολύ περισσότερο!

  Απάντηση
 • Μάνατζερ

  Ο αγώνας συνεχίζεται

  Απάντηση
 • ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου να μη σχολιάσω το κείμενό σας αλλά δεν το κατάφερα. Ο λόγος είναι ότι θα το διαβάσουν νέοι και θα πάρουν λάθος μηνύματα για το πώς πρέπει να δίνονται οι μάχες.
  1. Η ειλικρίνεια, η αλήθεια και η δύναμη ψυχής δε μονοπωλούνται, είναι στοιχεία όλων των συνυποψηφίων σας εκτός κι αν πιστεύετε ότι μόνο εσείς διάγετε καθαρό αγώνα ενώ οι άλλοι όχι. Αν είχατε δείγματα για το αντίθετο θα έπρεπε να τα καταγγείλετε εξ αρχής.
  2. Δεν είναι πολιτισμός η μη καταγγελία για νοθεία στις εκλογές εφόσον υπάρχουν στοιχεία, όπως λέτε, στο αρχείο σας. Απλά διαιωνίζει μια κατάσταση και μάλιστα με τη συγκατάθεσή σας.
  3. Δεν έχετε ένστικτο γιατί αν το διαθέτατε θα αναγνωρίζατε εξ αρχής τους «ψεύτες» και ως ειλικρινής θα τους λέγατε κατάμουτρα «αφού δε θα με ψηφίσεις γιατί μου λες ψέματα». Το ότι δεν το κάνατε, αφήνει υπόνοια για το ένστικτό σας ότι είτε το χρησιμοποιείτε ηθελημένα με χρονοκαθυστέρηση είτε είναι βραδυφλεγές οπότε θα πρέπει να το διορθώσετε γιατί είναι κακός σύμβουλός σας.
  4. Διαθέτετε ναρκισσισμό που δε σας αφήνει να βλέπετε το τι αντιλαμβάνονται οι άλλοι πως χάνουν από τη μη εκλογή σας, προβάλλοντας την εικόνα που δείχνει ο δικός σας καθρέπτης αγνοώντας πως το μόνο που βλέπετε είναι το είδωλό σας, ενώ οι άλλοι βλέπουν την πραγματική σας εικόνα. Ο καλύτερος καθρέπτης έχει και αυτός μια κάποια παραμόρφωση.
  5. Δεν έχετε αυτά που έχουν οι άντρες ούτε ανδρικό λόγο και μπέσα. Σας το βεβαιώνω ως άντρας και αυτό γιατί με τα πρώτα δε σας προίκισε η φύση για τα δε δεύτερα γιατί οι άνδρες παραδέχονται την ήττα, καταπίνουν την πίκρα, δε γράφουν πικρόχολα και ανούσια κατεβατά. Προτιμούν να ευχαριστήσουν όσους τους τίμησαν και όχι να πικροχολιαστούν με τους υπόλοιπους.
  Οπότε το μόνο που καταφέρατε είναι να επιβεβαιώσετε αυτούς που(δικαίως) δε σας ψήφισαν διότι δε χωρούν στην αυτοδιοίκηση άτομα με το δικό σας τρόπο σκέψης. Η αυτοδιοίκηση χρειάζεται ευγενείς, μεγαλόψυχους, αλτρουιστές και γενικά ανθρώπους που δίνοντας μάχες ξέρουν να κερδίζουν και να χάνουν. Και ευτυχώς τους έχει.

  Απάντηση
 • nemesis

  Να καταργηθει αμεσα ο αντιδραστικοτατος νομος της ποσοστωσης γυναικων στα ψηφοδελτια! Θα γλυτωσουμε !!!!!!!

  Απάντηση
 • Dark Shadow

  Η προδοσία είναι γένους θηλυκού,αγαπητή Έρη.

  Απάντηση
 • Φουντουνιωση

  Τζαμπα οι επισκέψεις στο Κηπακι!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή