Έρχεται από την Τρίτη «ατελείωτο» κύμα καύσωνα – Μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Από την Τρίτη, 27 Ιουλίου, έρχεται στην Ελλάδα το νέο και ισχυρό κύμα καύσωνα, το οποίο μάλιστα θα διαρκέσει μέχρι και 10 ημέρες, σύμφωνα με το ForecastWeather. Από την Τρίτη, 27 Ιουλίου, έρχεται στην Ελλάδα το νέο και ισχυρό κύμα καύσωνα, το οποίο μάλιστα θα διαρκέσει μέχρι και 10 ημέρες, σύμφωνα με το ForecastWeather. Rating: 0

Έρχεται από την Τρίτη «ατελείωτο» κύμα καύσωνα – Μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου στα Τρίκαλα

Έρχεται από την Τρίτη «ατελείωτο» κύμα καύσωνα – Μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου στα Τρίκαλα

Από την Τρίτη, 27 Ιουλίου, έρχεται στην Ελλάδα το νέο και ισχυρό κύμα καύσωνα, το οποίο μάλιστα θα διαρκέσει μέχρι και 10 ημέρες, σύμφωνα με το ForecastWeather.gr.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολογικός ιστότοπος, το κύμα καύσωνα θα διαρκέσει από έξι έως και 10 ημέρες. Οι μέγιστες θερμοκρασίες αναμένεται ότι θα εντοπίζονται σε περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδος και του κεντροδυτικού κορμού της χώρας. Μάλιστα, ο υδράργυρος σε αυτές τις περιοχές θα κυμανθεί από τους 40 μέχρι τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Σε τοπικά ευαίσθητες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, ίσως φτάσουν και τους 45 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το ForecastWeather.gr.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή