Έρχεται καύσωνας στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Από οτι φαίνεται το έντονο κύμα ζέστης που θα μας επηρεάσει την ερχόμενη εβδομάδα θα εκτοξεύσει την θερμοκρασία σε καλοκαιρινά επίπεδα ενώ σε ορισμένες περιοχές Από οτι φαίνεται το έντονο κύμα ζέστης που θα μας επηρεάσει την ερχόμενη εβδομάδα θα εκτοξεύσει την θερμοκρασία σε καλοκαιρινά επίπεδα ενώ σε ορισμένες περιοχές Rating: 0

Έρχεται καύσωνας στα Τρίκαλα

Lithaios
Από οτι φαίνεται το έντονο κύμα ζέστης που θα μας επηρεάσει την ερχόμενη εβδομάδα θα εκτοξεύσει την θερμοκρασία σε καλοκαιρινά επίπεδα ενώ σε ορισμένες περιοχές η θερμοκρασίες θα αγγίξει αρκετά υψηλές τιμές για τα δεδομένα της εποχής ωστόσο δεν δείχνει να κρατάει πολύ το έντονο κύμα ζέστης γιατί από την Παρασκευή 8 Μαϊου η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και τα στοιχεία δείχνουν πιθανή μεταβολή του καιρού μετά το κύμα ζέστης.

Αρκετή ζέστη θα κάνει την Τετάρτη αλλά κυρίως την Πέμπτη όπου θα είναι η πιο ζεστή μέρα της εβδομάδας.Οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν σε περιοχές όπως η Λάρισα,η Λαμία,η Σπάρτη,το Άργος,Αγρίνιο,αλλά και περιοχές γενικότερα στους νομούς Φθιώτιδας-Φωκίδας-Τρικάλων-Καρδίτσης-Λάρισας μέχρι και περιοχές της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

Στα νησιά του Αιγαίου,την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία λόγω της ψυχρής θάλασσας ακόμα δεν αναμένεται να ανέβει τόσο,ωστόσο και εκεί θα κάνει ζέστη. Προφανώς η στεριά και ο ηπειρωτικός κορμός αυτήν την εποχή έχει την πιο πολύ ζέστη σε σχέση με τα νησιά.

Τονίζεται ωστόσο οτι ακόμα είναι νωρίς για τις ακριβείς θερμοκρασίες,ενδέχεται σε κάποιες περιοχές να ανέβει και λίγο παραπάνω η θερμοκρασία ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο ο βοριάς να περιορίσει κάπως το κύμα ζέστης στην ανατολική βορειοανατολική Ελλάδα.
Asklipios
www.weather-in-greece.gr/

Αφήστε το σχόλιο σας