"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Έρχονται τα ΑΤΜ παγωτού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το όνειρο κάθε γλυκατζή γίνεται πραγματικά, αφού μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα πρώτα ΑΤΜ παγωτού στην Ελλάδα.

Ο συνεταιρισμός “Θρακών Αμνός” ετοιμάζεται να τοποθετήσει τα πρώτα ΑΤΜ στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, τα οποία θα εξυπηρετούν 24 ώρες το 24ωρο προσφέροντας φρέσκο παγωτό από πρόβειο, ελληνικό γάλα, σε 4 γεύσεις. Όσο για την “ανάληψη”, μπορείς να επιλέξεις ποσότητα παγωτού σε κύπελλο από 400γρ. έως κιλό.

PAGWTO-1

Παράλληλα, η “Θρακών Αμνός” είναι έτοιμη να τοποθετήσει και ΑΤΜ γίδινου γάλακτος, τα οποία θα διαθέτουν επί 24ώρου βάσεως φρέσκο παστεριωμένο, κατσικίσιο γάλα σε προσιτές τιμές. Μάλιστα, τα μηχανήματα διαθέτουν και ηλεκτρονικό πίνακα, όπου ο καταναλωτής μπορεί να δει την ημερομηνία παστερίωσης και λήξης, με τον συνεταιρισμό να κάνει την ημερήσια τροφοδοσία, ενώ όπως υπολογίζεται, μέσω των ΑΤΜ γίδινου γάλακτος θα πωλούνται αυτόνομα 400 λίτρα ημερησίως, ενώ.

Φιλοδοξία του συνεταιρισμού είναι να εφοδιάζει με παστεριωμένο γίδινο γάλα τουλάχιστον όλες τις πρωτεύουσες νομών στη Βόρεια Ελλάδα. Εμείς πάλι, περιμένουμε πώς και πώς τη στιγμή που τα ΑΤΜ παγωτού θα έρθουν και στην Αθήνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης